Digital Power Explorer Board: Kit-ul de Evaluare de la Würth Elektronik și Infineon simplifică digitalizarea sursei voastre de putere

by donpedro
WE_EA0116_Dev_Board_Infineon

Placa Digital Power Explorer de la Würth Elektronik eiSos și Infineon Sursă imagine: Wurth Elektronik Midcom

Două clase de performanță
Dezvoltatorii pot compara două clase de performanță utilizând două plăci electronice de control diferite. Performanta familie XMC4200 oferă rezoluție înaltă PWM (rezoluție de 150 ps) și comparatoare analogice inteligente cu compensare precisă în pantă ce poate simplifica foarte mult proiectarea unei surse de putere. Pe de altă parte, familia XMC1300 este cost-optimizată oferind o eficientizare excelentă a costurilor pentru aplicații simple cu surse de putere.

Angajament comun
Ivan Dobes, Product Marketing Manager pentru microcontrolerele XMC la Infineon Technologies, a spus: “Infineon este un lider mondial în producerea de module electronice de putere. Vedem încă un potențial în creștere în ceea ce privește controlul digital al curentului utilizând microcontrolere standard. Microcontrolerele noastre XMC au exact caracteristicile de care aveți nevoie pentru a aborda această piață. Kit-ul XMC Digital Power Explorer ne va ajuta să ne poziționăm ca un jucător important în domeniul digital de putere și oferă clienților noștri soluții de sistem complete.

Segmentul de control digital este în creștere. Suntem bucuroși să sprijinim această piață cu noul nostru kit Digital Power Explorer. Pentru acest kit, am ales componentele pasive produse de compania noastră care asigură cea mai mare eficiență atunci când sunt combinate cu controlerele XMC de la Infineon. Kit-ul Explorer va ajuta atât pe dezvoltatorii de surse de putere analogice cât și pe inginerii proiectanți de dispozitive electronice să-și îmbunătă­țească curba de învățare în acest domeniu relativ nou”, a spus Alexander Gerfer, CTO la Würth Elektronik eiSos.

Kit-ul Digital Power Explorer poate fi cumpărat la prețul de 119 Euro de la ambele companii sau comandat direct de la Würth Elektronik eiSos, de la adresa digital-power-is-calling@we-online.com.
Mai multe informații la adresa: www.we-online.com/digital-power-is-calling

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu