Noul program de dezvoltare Microchip PIC32 MPLAB® Harmony Ecosystem oferă dezvoltatorilor de software embedded acces la unelte cuprinzătoare şi la noi pieţe

by donpedro

MC1306---MC32-DIAG-HarmonyConfigurator-hiMicrochip anunţă lansarea Programului MPLAB® Harmony Ecosystem pentru dezvoltatorii de middleware (software-ul ce se găseşte pe un nivel între programele de aplicaţii şi sistemul de operare, realizând legătura dintre aplicaţii) şi de sisteme de operare care caută să beneficieze de potenţialul de business al microcontrolerelor Microchip PIC32 pe 32-biţi. Partenerii de ecosistem câştigă de asemenea acces timpuriu şi uşor la setul complet al uneltelor MPLAB Harmony. MPLAB Harmony este cadrul de lucru pentru dezvoltarea de firmware pentru MCU pe 32 de biţi cel mai cuprinzător din industrie, care integrează licenţiere, re-vânzare şi suport al Microchip şi dezvoltatori terţi, drivere, biblioteci şi sisteme de operare în timp real. Acest nou Program Ecosystem construieşte pe acea platformă prin oferirea unei metode deschise şi structurate de a deveni certificat “Compatibil Harmony,” utilizând singurul set industrial de control embedded pentru echipamente de testare, liste de verificare şi puncte de validare de referinţă. Prin accesarea acestui ecosistem compatibil din punct de vedere al programului, când creează software complementar cu valoare adăugată, dezvoltatorii pot reduce riscurile şi costurile globale, pot accelera timpul până la lansarea pe piaţă, şi pot să-şi crească afacerea beneficiind de noi oportunităţi pe piaţa miilor de utilizatori PIC32 MPLAB Harmony.
După cum aplicaţiile de astăzi devin din ce în ce mai sofisticate, dezvoltatorii embedded trebuie să ofere rapid pieţei soluţii complexe. Cadrul de lucru Microchip MPLAB Harmony pentru microcontrolerele sale PIC32 pot reduce timpul de dezvoltare al unui proiect tipic cu minim 20-35%, prin oferirea unei singure surse integrate şi flexibile de program inter-operabil, testat şi depanat. Suplimentar, MPLAB Harmony oferă o arhitectură modulară ce permite integrarea eficientă a mai multor drivere, middleware şi biblioteci, dar în acelaşi timp şi un mediu independent RTOS. Nu numai că face pre-verificarea şi creşte viteza de integrare, ci creşte şi reutilizarea. Pe parte hardware, cadrul de lucru MPLAB Harmony face mai uşoară portarea programului, simplificând migrarea între toate microcontrolerele Microchip PIC32 pe 32 de biţi, permiţând realizarea de echipamente finale multi-nivel foarte profitabile, cu un minim de re-dezvoltare de program. Dezvoltatorii de middleware şi sisteme de operare ce beneficiază de avantajele Programului de Dezvoltare Microchip Ecosystem vor fi mai capabili de a oferi clienţilor soluţii cu un maxim de eficienţă şi siguranţă în funcţionare date de MPLAB Harmony.
Cadrul de lucru MPLAB Harmony Integrated Software este de asemenea suportat de configuratorul gratuit Microchip MPLAB Harmony şi compilatorul MPLAB XC32 v1.40, toate acestea operând în cadrul mediului de dezvoltare integrat Microchip MPLAB X IDE, şi toate disponibile pentru descărcare gratuită. MPLAB Harmony şi microcontrolerele PIC32 sunt de asemenea suportate de un set cuprinzător de plăci de dezvoltare economice.
MPLAB Harmony este disponibil astăzi, cadrul de lucru de bază este gratuit. Odată descărcat, există un meniu modular de opţiuni software gratuite şi premium. Lista de oferte aflată în extindere, include sistem de operare în timp real FreeRTOS de la Real Time Engineers Ltd. şi OPENRTOS de la Wittenstein High Integrity Systems; un pachet TCP/IP de la InterNiche Technologies; o bibliotecă Embedded SSL/TLS de la wolfSSL; şi activare IoT de la PubNub, printre numeroase alte oferte de la furnizori precum: Micrium, SEGGER şi Express Logic.

Microchip Technology
www.microchip.com/Harmony-120715a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu