NI identifică tendinţele de top care guvernează industria pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai conectată

by donpedro

National Instruments, furnizor de platforme hardware și software, cu ajutorul cărora inginerii şi oamenii de ştiinţă pot să răspundă celor mai mari provocări tehnice din lume, a anunţat lansarea NI Trend Watch 2016. Al treilea raport anual analizează o serie de teme axate pe Internetul Obiectelor (IoT) şi pe impactul acestuia asupra modului în care gestionăm datele – de la consumerizarea aplicațiilor software și până la crearea de prototipuri 5G.

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai conectată, volumul incredibil de date brute disponibile în prezent le promite inginerilor şi oamenilor de ştiinţă perspective remarcabile, însă a pătrunde în esenţa acestora poate fi o provocare,” a declarat Eric Starkloff, vicepreşedinte executiv în cadrul departamentului NI de vânzări globale şi marketing. “Ne străduim să venim în sprijinul clienţilor noştri pentru a fi cu un pas înaintea torentului de date. Obținem acest lucru prin examinarea tendinţelor care îi vor ajuta să facă faţă volumului din ce în ce mai mare și mai complex de informaţii pe care le obţin, pentru a lua deciziile potrivite, la momentul potrivit.

NI Trend Watch 2016 explorează următoarele teme:

Crearea de prototipuri transformă tehnologia 5G, din concept, în realitate – 5G va lansa fără doar şi poate evoluţia reţelelor noastre wireless spre culmi de neimaginat încă, însă această cale nu va fi lipsită de provocări.

Volum imens de date în viitor: de la Edge, la Enterprise – Odată cu proliferarea tehnologiilor de networking şi de achiziție de date, adăugarea de capabilităţi de măsură sistemelor devine din ce în ce mai ușoară și mai eficientă din perspectiva costurilor.

Era şi timpul: Evoluţia standardelor de reţea pentru Internetul Obiectelor (IoT) –Tehnologiile de reţea trebuie să progreseze pentru a satisface cerinţele sistemelor industriale de nouă generaţie şi pentru a evolua în mod radical modul în care operăm maşinile, reţelele electrice şi sistemele de transport.

Testarea fenomenului Big Bang pe dispozitive smart – În loc să dezvoltăm de fiecare dată un sistem unic de test pentru un dispozitiv particular, liderii din acest domeniu trebuie să dezvolte sisteme de test flexibile care să se poată adapta şi să poată testa mai multe dispozitivele inteligente.

Consumerizarea de software – Pe o piaţă care se îndreaptă rapid către convergenţă şi cere tot ce este mai bun din toate lumile posibile, producătorii de software sunt cei care trebuie să răspundă apelului.

Big Analog Data, National Instruments, NI şi ni.com sunt mărci înregistrate ale National Instruments. Alte denumiri de produse sau companii sunt mărci înregistrate ale respectivelor companii.


NI_EA1015_LogoNational Instruments

www.ni.com/trend-watch

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu