Audi implementează tehnologie Microchip MOST150 în noul sistem de infotainment al Audi A4 Sedan

by donpedro

MC1308---150611-AISG-DIAG-OS81118Microchip Technology Inc., a anunţat că AUDI AG utilizează tehnologie MOST® pentru conectarea în reţea a sistemului de cabină virtuală de înaltă clasă de la Audi în cel mai recent model A4 Sedan. Aceasta urmează implementării similare în modelele Q7 SUV şi TT Coupe. Mai exact, Audi utilizează controlerele inteligente de interfaţă de reţea Microchip OS81110 şi OS81118 MOST150 (INIC), care oferă performanţe de 150 Mbps şi suportă toate tipurile de date de reţea MOST. OS81118 include de asemenea o interfaţă USB 2.0 (PHY/HSIC), pentru o conectare fără probleme cu procesorul SoC (sistem de cip) al cabinei virtuale.
Pentru a cunoaşte mai multe despre produsele de reţea Microchip MOST vă invităm să vizitaţi http://www.microchip.com/MOST-121515a
Până la această dată, au fost instalate, începând din 2001, aproximativ 200 de milioane de controlere de interfaţare în 194 de modele de maşini. Audi şi toţi producătorii majori de maşini au implementat cu succes tehnologie MOST în sistemele de reţea infotainment multi-nod, deoarece s-a dovedit o soluţie viabilă, dovedită şi cu riscuri minime. Standardul MOST150 furnizează de asemenea capabilităţi de reţea Ethernet sau Internet-protocol. Această nouă versiune a tehnologiei MOST continuă să transporte predictibil şi eficient date video, audio, pachete şi date de control în vehicul fără protocoale de sincronizare de timp, utilizând canale dedicate pentru supraîncărcare minimă a procesoarelor unităţii de control de infotainment.
MOST150 furnizează de asemenea performanţe de 150 Mbps şi un comportament dovedit de compatibilitate electromagnetică (EMC). Toate MOST INIC oferă interfeţe hardware standard industrial către procesor şi dispozitive periferice pentru eficienta rutare a fluxurilor, pachetelor şi datelor de control, ce simplifică foarte mult designul modulului. Utilizatorii finali pot accesa imediat sistemul de infotainment al vehiculului, datorită pornirii ultra-rapide a MOST INIC.
MC1308---OS81118_2-hiStandardele de cooperare MOST permit OEM-urilor din domeniul auto şi furnizorilor lor de nivel 1 ca prin utilizarea unei metodologii dovedite şi bine suportate să definească şi să implementeze sisteme de infotainment de bandă largă şi ADAS (asistenţă avansată şofer), inclusiv un nivel fizic standard şi o metodă robustă pentru management şi control cu siguranţă în funcţionare superioară şi QoS (Quality of Service). Utilizând tehnologie MOST se reduce de asemenea masa pentru o conformitate mai simplă cu normele de mediu.

Microchip Technology
www.microchip.com/MOST-121515a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu