Staţia de finisare WXR3031 ţine loc de trei dispozitive

by donpedro

SOSelectronic_EA1015_Fig-2O staţie de lipit bună este de regulă un instrument fundamental în orice loc de muncă. Staţia de dez­li­pire este în general necesară în dezvoltare şi service. Şi o staţie cu aer cald? – aceasta devine un element obligatoriu pentru dezvoltarea sau finisarea PCB-urilor cu componente SMT. Este ideal să aveţi la dispoziţie aceste trei dispozitive pe o bancă de lucru, dar ce spuneţi dacă ele ar fi integrate într-un singur dispozitiv?

Răspunsul poate fi Weller WXR 3031.
Încă de la început putem spune că, în acest caz, conectarea la o staţie aduce multe beneficii în comparaţie cu dezavantajele diverselor produse sau agenţi similari “3 în 1” sau “7 în 1” :-).
Poate că cel mai important beneficiu este economisirea spaţiului pe banca de lucru şi aceeaşi interfaţă de control pentru toate trei instrumentele. Dacă sunteţi familiarizaţi cu staţiile WX2, pe care vi le-am prezentat în articolele noastre, atunci ştiţi deja că ele fac parte dintr-un segment de top. Dacă le adăugăm o secţiune pentru aerul cald, precum şi alte funcţii suplimentare şi posibilitatea de a conecta un dispozitiv de aspirare sub vid, obţinem un dispozitiv de top care face orice electrician fericit.

Pe scurt:

• 3 canale
• Putere totală de 420 (600W)
• Temperatura de 100-450 (550)°C / 200-850°C (partea de aer cald)

SOSelectronic_EA1015_Fig-3Sunt disponibile 4 instrumente de lipit (de la micro la cele mai puternice 200W) şi 3 instrumente de dezlipit. Mai precis, setul WXR 3031 conține:

• Unitatea WXR3
• Instrumentul de aer cald WXHAP
• Instrumentul de dezlipit WXDP 120
• Instrumentul de lipit WXP 120

Un important avantaj pentru locurile de muncă profesioniste este de asemenea posibilitatea de a vă înregistra munca (trasabilitate – profilul temperaturii) prin portul USB al computerului.
Portul USB serveşte şi pentru actua­lizarea firmware. WXR3031 permite identificarea inteligentă a unui instrument conectat şi o memorie a parametrilor încorporate într-un anumit dispozitiv, funcţia de economisire a puterii şi posibilitatea de a controla mai multe dispozitive prin portul WX.
Seria WX întruneşte toate cerinţele pentru lucrul solicitant şi precis de zi cu zi. Puterea ridicată, confortul utilizatorului şi gama variată de instrumente şi vârfuri de lipit vor fi benefice pentru activitatea dumneavoastră.


 

Dacă sunteţi interesaţi de produsele WELLER, TRACO, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu