Debitmetru Kobold cu roți dințate

by donpedro

Fie că este vorba despre dozarea precisă a substanțelor chimice diverse, sau de simpla trasvazare din cisterne în tancuri a produselor petroliere, un debitmetru cu roți ovale va fi utilizat.
DOM este proiectat să măsoare lichide limpezi, a căror vâscozitate poate ajunge la valori de până la 1000000 cP, în timp ce variația densității, sau conductivitatea lichidului nu afectează măsurătoarea. Mai mult, acest instrument nu necesită segmente de intrare, sau ieşire liniare. Astfel, este de ajuns un spațiu de montaj redus considerabil. Se poate opta pentru varianta în întregime mecanică, sau pentru cele cu diverse indicatoare LCD, sau ieșiri de semnal.

Mai jos, este descrisă o aplicație deservită de debitmetrul DOM

Lichidul ce trebuie măsurat este o varietate de polioli, substanțe chimice extrem

de vâscoase utilizate pentru producția de scaune auto. Există mai multe tipuri de astfel de polioli care curg prin debitmetru în timpul procesului. Vâscozitatea lichidului variază cu aproximatv 5000 cP, ceea ce face ca măsurarea să nu fie uşoară nici măcar pentru debimetrele Coriolis, doar debitmetrele cu roți ovale făcând față.
Sunt necesare câteva unități DOM cu carcasă din inox, serviciul fiind de 24 ore pe zi. Clientul a ales debitmetre cu afișaj LCD care indică atât valoarea debitului, cât și volumul total. Ieșirea analogică 4-20 mA este conectată la un PLC.

Contact

O’BOYLE SRL

Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu