xPico WiFi SMT nu necesită nici conector nici antenă.

by donpedro

SOS_EA0915_Art-1_Fig-1Poate că sunteţi deja familiarizaţi cu modulul Lantronix xPico WiFi din articolele noastre, de exem­plu: xPico WiFi este un vis împlinit pentru producători şi clienţi în care menţionăm compatibilitatea HW cu modulu xPico (modul cu fir, serial-la-Ethernet). Noua versiune – xPico WiFi SMT are aceleaşi funcţii ca şi xPico WiFi şi, după cum îi spune şi numele ST este destinat lipirii directe printr-un proces SMT (reflux), de alte componente pe un PCB. Spre deosebire de versiunea iniţială care are un conector SMT (placă-la-placă), versiunea SMT este proiectată similar cu alte modu­le GSM/GPS i.e. ca un modul pe un PCB cu plăcuțe de lipire pe laturile PCB (jumătate de vias, plus GND pe o latură inferioară).
În acelaşi timp, versiunea SMT este disponibilă cu antenă integrată mică din ceramică deci nu este nevoie de o antenă externă. Pe stocul standard menţinem doar această versiune XPCW1003100B. Poate că cel mai important avantaj al versiunii SMT este posibilitatea lipirii directe, asigurând o stabili­tate mecanică ridicată – potrivit şi pentru aplicaţii cu risc crescut de vibraţii.

xPico WiFi SMT este la fel de puternic “serverul dispozitivului” ca şi versiunea anterioară şi oferă cea mai simplă cale de a şti cum să adăugăm conexi­unea WiFi într-un dispozitiv ţintă, practic fără nevoia de a scrie nicio linie de cod.

Punctul de Acces simultan cu serverul DHCP şi Modul Client permit accesul direct – comunicare fără alte dispozitive WiFi, de exemplu cu o tabletă sau telefon inteligent.

Avantaje / Caracteristici:

SOS_EA0915_Art-1_Fig-2 Server pentru dispozitive miniatural şi complet integrat într-o versiune SMT inclusiv antena
IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz), WPS 2.0
Consum redus de putere (6uA standby)
Soft AP şi mod client simultane
Comunicare simplă cu tabletele și telefoanele inteligente
Port serial dublu (până la 921 kbps)
Interfață 3.3V (tolerează 5V)
SPI (până la 20 MHz)
USB 2.0 full rate, 8 GPIO
Elimină nevoia de dezvoltare SW şi HW costisitoare
Dimensiuni reduse – 24 × 16,5 × 7,4mm
Criptare 256-bit AES
Interval industrial al temperaturilor de operare -40 la +85°C

Dacă sunteţi interesaţi de produsele 4D, 2J, TRACO, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu