Mixează ca un DJ cu SLC8000

by donpedro

SOS_EA0915_Art-2_Fig-1• Permite personalizarea configurațiilor “mix-and-match” cu module USB și RS-232
• Oferă mai multe straturi de acces out-of-band, cu dial-up opțional și tehnologii celulare
• Reduce costurile de exploatare și riscurile de securitate prin eliminarea necesității intervențiilor la fața locului
• Minimizează păienjenișul de cabluri cu un dispozitiv port pini software reversibil
• Crește productivitatea și eficiența de testare ca un instrument de agregare DUT (dispozitiv sub test)
• Protejează interfețele de management cu autentificare și criptare compatibilă FIPS 140-2

MATT, IT Guy

SOS_EA0915_Art-2_Fig-2Am nevoie să implementez și să gestionez un nou centru de date pentru a sprijini extinderea necesităților noastre IT și a fost critic că pot să mențin accesul complet și controlul infrastructurii în orice moment. Lantronix SLC 8000 îmi permite să monitorizez de la dis­tanță și să gestionez console de echipamen­te ceea ce îmi permite să le întrețin mai ușor.

Monitor central, management și depanare

Proiectat pentru administratorii de sistem, inginerii de calitate și de testare, SLC 8000 permite adminis­trarea și gestionarea sigură și ușoară a echi­pa­mentelor IT de oriunde și în orice moment.
Utilizatorii pot accesa porturile dispozitivului SLC 8000 prin Telnet / SSH, sau o consolă client pe bază de browser web, fără niciun software proprietar.
Orice activ IT care oferă servicii de consolă sau de management port serial poate fi gestionat de la distanță și la nivel local, cu aceeași interfață și capabilități. SLC 8000 permite utilizatorilor să utilizeze efectul de pârghie pentru comanda liniei de interfață sau majorității echipamentelor IT pentru reconfigurarea, repornirea și reîncărcarea firmware de la un singur punct de contact.

SOS_EA0915_Art-2_Fig-3Acest lucru poate fi realizat printr-o rețea în bandă cu conexiuni duale Gigabit Ethernet atât pentru rețelele publice cât și pentru management rețele, sau prin conexiuni în afara benzii, inclusiv dial-up (modem intern opțional, se vinde separat) și conectivitate celulară (PremierWave® XC HSPA + portal inteligent, se vinde separat).

Utilizatorii pot accesa în siguranță și controla o varietate de echipamente IT și de rețea, inclusiv servere Linux, Unix sau Windows®, routere, switch-uri, firewall-uri, UPS-uri, PBX, și chiar dispozitive de acces în clădiri, prin porturile lor seriale.

Design modular

SOS_EA0915_Art-2_Fig-4Designul modular al SLC 8000 permite utilizatorilor să păstreze unitatea principală și pur și simplu să adauge sau să schimbe module pentru a extinde numărul de porturi de dispozitiv, să facă upgrade de la o singură sursă de ali­mentare la dual, și să introducă ușor noi interfețe seriale cum ar fi USB pentru a suporta o combinație de echipamente IT existente și noi, care sunt conectate. Acest lucru reduce timpul necesar pentru a dezvolta și implementa noi servicii, iar această flexibilitate minimizează cheltuielile de capital, oferind scalabilitate și upgrade-uri ușoare.

Dacă sunteţi interesaţi de produsele 4D, 2J, TRACO, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu