Microsemi prezintǎ prima sa evaluare industrialǎ pentru midspan-uri Energie pe Ethernet

by donpedro

MS0455_PD-9001GI-300dpi-RightMicrosemi Corporation, un important furnizor de semiconductoare și soluții de sistem diferențiat pentru energie, securitate, fiabilitate și performanță, a anunțat astǎzi lansarea injectoarelor sale midspan Energie-pe-Ethernet (PoE) PD-9001GI și PD-9501GI, extinzȋnd astfel oferta sa de produse PoE pentru   noi aplicații industriale și de exterior. Midspan-urile industriale PoE PD-9001GI și PD-9501GI vizează aplicații ce includ securitate fizică, infrastructură WLAN, infrastructurǎ celulară și automatizǎri industriale.

Potrivit firmei de cercetare de piață TechNavio, numărul de noduri Ethernet industriale implementate la nivel mondial este de așteptat să crească cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 9,52 %  față de perioada 2014-2019. Cum Microsemi continuă să ȋși extindă portofoliul sǎu de produse PoE de nivel industrial ȋn creștere, aceasta va continua să dezvolte soluții unice care sǎ satisfacǎ cererea de aplicații în această piață.

Cererile țintă pentru noile dispozitive Microsemi includ camere (IP) industriale și de exterior, puncte de acces Wi-Fi (APs), elemente mici celulare, racordare wireless, dispozitive de control acces inclusiv interfațǎ om-mașină (HMI), motoare și senzori industriali. Dezvoltarea camerelor IP ȋn procesul de fabricație industrială, cu maximizarea lățimii de bandă de transmisie video concomitent cu minimizarea costurilor de implementare și cantitatea de cabluri necesare au contribuit la creșterea PoE și Ethernet gigabit în automatizare. PD-9001GI și PD-9501GI conforme cu IEEE 802.3 – 2012 Clauza 33 “Energie pe Ethernet”, permit o funcționare fiabilă, conectare și utilizare ușoarǎ, cu un management inteligent al dispozitivelor. Aceste midspan-uri PoE pot fi folosite pentru a implementa cu ușurință dispozitive industriale sau de exterior pe Ethernet asigurând în același timp un cost redus de implementare. Ambele sisteme au obținut certificarea pentru utilizarea în aplicații industriale și de exterior, oferind performanțǎ și fiabilitate în condiții de siguranță, cu o protecție maximă. În implementările de exterior PD-9501GI și PD-9001GI sunt amplasate în interiorul incintelor, completând ȋntrerupǎtoarele non-PoE.

PD-9001GI și PD-9501GI sunt soluții de mare putere, ambele cu un singur port, concepute pentru aplicații industriale și de exterior care necesitǎ game extinse de temperaturi și sunt ideale pentru alimentarea de la distanță cu curent și aplicații de mare putere în curs de dezvoltare . Cu PD-9001GI care poate furniza pânǎ la 30 de wați (W) și PD-9501GI ce poate furniza până la 60 W, ambele sisteme permit alimentarea de la distanță ȋn diverse aplicații, inclusiv camere video cu control zoom, reglate de la distanțǎ (PTZ) tip 802.11 AP și alte terminale AP. Acestea sunt conforme cu IEEE802.3-2012 clauza 33, tip 2 (a.k.a. IEEE 802.3at) și pot alimenta dispozitive de tip 1 (a.k.a. IEEE 802.3af).

În plus, injectoarele midspan PoE dispun de intrǎri duble de curent (DC), susțin 10/100/1000 Mbps și oferă o conectare și utilizare ușoarǎ.

www.microsemi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu