Freescale oferǎ noi niveluri de control și fiabilitate pentru sistemele RF care opereazǎ la 2.45 GHz

by donpedro

RF-MRF7S24250N-24-2500-REFCIRCBDFreescale Semiconductor a introdus noul tranzistor RF de putere conceput pentru a oferi beneficiile unei generații tranzistorizate RF de putere unei game largi de sisteme care operează la 2,450 MHz. Proiectat pentru a înlocui magnetroane și alte tehnologii din epoca tuburilor cu vid, MRF7S24250N oferă o precizie excepțională, control și fiabilitate fabricanților de produse care vizează aplicații industriale, cum ar fi de încălzire / uscare, sudare materiale și sisteme de iluminat cu plasmă; precum și aplicații medicale utilizate pentru tratarea pielii, intervenții chirurgicale fǎrǎ vǎrsare de sânge și tratamentul cancerului.

MRF7S24250N oferă un control precis al puterii în tot intervalul dinamic, până la 250W, permițând o utilizare mai ușoarǎ decât magnetroanele industriale. Posibilitatea de a schimba frecvențele și fazele oferǎ noi posibilitǎți de utilizare în care energia RF poate fi direcționatǎ doar acolo unde este nevoie. În plus, tranzistorul oferă avantajele inerente echipamentelor tranzistorizate, cum ar fi capacitatea de a opera sute de mii de ore fǎrǎ nicio degradare a performanțelor în timp, iar asigurarea unui nivel consistent de putere elimină practic nevoia de a întrerupe semnalul pentru întreținere periodicǎ.

Noul tranzistor de putere LDMOS 32V RF poate furniza 250W CW (undă continuă) cu un câștig de 14,5 dB și o eficiențǎ de 55%. Acesta este construit pe aceeași tehnologie de ȋncapsulare ȋn plastic ca și tranzistoarele menționate anterior MRFE6VP61K25N, MRFE6VP6600N și MRF8VP13350N, având o rezistențǎ termicǎ cu pânǎ la 30% mai micǎ decât aerul din cavitǎțile ceramice ale tranzistoarelor industriale standardizate. Acest lucru permite tranzistorului să funcționeze la o temperatură a joncțiunii mai micǎ, reducând în același timp cerințele de disipare de căldură pentru a ajuta la reducerea costurilor ȋntregului sistem.

32676_34414_4952 

Facilitarea tranziției la putere tranzistorizatǎ

MRF7S24250N este susținut de noul instrument de putere RF de la Freescale, care facilitează accesul la tehnologia RF tranzistorizatǎ, fără a fi nevoie de un rack scump pentru echipamentele de testare sau de cunoștințe tehnice RF aprofundate. Acest instrument bazat pe PC funcționează atât ca un generator de semnal cât și ca un stand de măsurare care furnizează 10 puncte de date, inclusiv temperatura tranzistorului și puterea reflectată.

www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu