Freescale dezvoltǎ IoT (internetul lucrurilor) avansat pentru a extinde ecosistemul ARM mbed OS

by donpedro

Gata pentru a deveni sistemul de operare de facto pentru internetul lucrurilor, sistemul de operare mbed gratuit este o platformă cuprinzătoare pentru crearea urmǎtoarei generații de dispozitive a Internetului Lucrurilor (IoT). OS include conectivitatea, securitatea și functionalitǎțile de management a dispozitivului necesare practic în aproape fiecare dispozitiv IoT.

Când implementeazǎ microcontrolere Freescale Kinetis sau eterogenele procesoare i.MX, dezvoltatorii pot evita sarcini software de nivel inferior și își pot folosi timpul pe dezvoltarea de nivel superior, dezvoltarea experienței de utilizator și alte caracteristici de diferențiere.

 

Creșterea ecosistemului ARM mbed cu soluții wireless inovatoare

În plus față de contribuțiile la sistemul de operare mbed, Freescale a fǎcut, de asemenea, pași mari în dezvoltarea unui ecosistem mbed. ARM și Freescale au colaborat recent pentru a crea prima soluție industrialǎ bazatǎ pe mbed oferind conectivitate Thread.

Implementarea este un cloud complet funcțional conectat la aparat prin IoT. Acesta combină placa de evaluare Freescale Freedom FRDM-CR20A, transmisia de putere joasǎ 802.15.4 și platforma Freescale Freedom-K64F oferind un microcontroler Kinetis K64F. ARM mbed OS ruleazǎ pe Kinetis MCU, la fel cum rețeaua de micǎ putere conecteazǎ wireless stiva.

Noua platformǎ reprezintǎ prima instalare pe scarǎ largǎ a unei soluții IoT combinând senzori, conectivitate wireless și microcontrolere cu sistemul de operare mbed.

Freescale intenționează să demonstreze soluția sa IoT de conectare a obiectelor bazatǎ pe Thread ȋn aceastǎ toamnǎ la ARM TechCon.

Pentru informații cu privire la disponibilitatea unor implementǎri de referință pentru soluție, vă rugăm să contactați biroul local vânzări al Freescale.

www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu