Câștigați un Motor Control Starter Kit cu placă demo de detecție mTouch de la Microchip!!

by donpedro

Microchip_EA0815_ConcursStarter kit-ul Motor Control împreună cu placa mTouch reprezintă o suită completă de unelte hardware și software cu ajutorul căruia se poate evalua familia Microchip – dsPIC DSC – pentru controlul motoarelor, disponibilă la un preț extem de mic. Kit-ul conține placa electronică împreună cu motorul BLDC, un program de depanare inclus pe placă și cursoare capacitive la atingere.

Placa starter kit-ului cu detecție mTouch are un design compact, o suprafață de 2” × 5” și include un controler de semnal digital pentru controlul motorului pe 16-biți (dsPIC33FJ16MC102) disponibil la un preț extrem de scăzut, un programator In-Circuit / depanator cu conectare prin USB, un motor BLDC trifazat, un driver de 15V, 2.6A cu paduri pentru ali­mentarea motorului, slidere capacitive la atingere pentru controlul vitezei prin LED-uri indicatoare, și este alimentat de la o sursă de putere de 9V.

Pentru a avea șansa de a câștiga un Motor Control Starter Kit cu detecție mTouch, accesaţi pagina: http://www.microchip-comps.com/ea-motor-control-touch și introduceți datele voastre în formularul online.

SUCCES!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu