Würth Elektronik aderă la Carta de Diversitate: Diversitatea ca oportunitate

by donpedro

La cea de-a treia ediție a “Zilei Diversității” – 9 iunie 2015, Heilbronn, Germania, compania Würth Elektronik Group s-a alăturat Cartei de Diversitate împreună cu alte 38 de companii și instituții din regiunea francofonă Heilbronn. Ceremonia de aderare la Carta de Diversitate a avut loc la Fabrica de Inovații din Heilbronn, în prezența Ministrului Integrării al landului Baden-Württemberg, doamna Bilkay Öney. Numărul de susținători ai acestei inițiative de promovare a diversității în companii și instituții, înființată în 2006, a ajuns la 2,100. Inițiativa promovează recunoașterea, aprecierea și integrarea diversității în cultura organizațională din Germania. Companiile demonstrează astfel intenția lor de a creea un mediu de lucru liber de prejudecăți. Carta de Diversitate este o afirmare fundamentală a beneficiilor economice rezultate din diversitate și de toleranță și echitate la locul de muncă. Toți angajații trebuie să beneficieze de un tratament egal, indiferent de sex, naționalitate, etnie, religie sau ideologie, handicap, vârstă, orientare sexuală și identitate.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu