Seria Contrinex C23 Full Inox – senzori inductivi cubici pentru condiții extreme

by donpedro

Noua serie C23 Full Inox de senzori complet metalici, plați, de dimensiuni reduse, este ideală pentru aplicații unde deși condițiile de mediu sunt dure și spațiul restrâns,

este nevoie de o distanță de operare considerabilă. Datorită tehnologiei Contrinex ASIC, acești senzori miniaturali au o acuratețe deosebită și dispun de interfață IO-Link.

Senzorii C23 Full Inox Extreme oferă avantajul unui factor de detecție de 1, în cazul oțelului și aluminiului. Comparativ cu senzorii similari, se disting nu doar prin interfața IO-Link, ci și prin calitate superioară, durată de viață mai mare, și nu în ultimul rând, printr-un raport cost-performanță excelent.
Senzorul are o carcasă complet metalică, integrabilă, fiind potrivit pentru o varietate de aplicații. Datorită construcției metalice și a tehnologiei Condet®, șocurile, vibrațiile și substanțele chimice agresive, nu prezintă un pericol pentru acest senzor extrem de compact.
Tehnologia ASIC garantează repetabilitatea distanțelor mari de operare, instalarea facilă și excelenta compensare cu temperatura. Adițional, contribuie și la rezistența ridicată la vibrații, asigurând o durată îndelungată de funcționare a senzorului.
Interfața IO-Link oferă opțiuni diverse de parametrizare și diagnosticare a senzorului. De exemplu, este posibilă comutarea între operarea NO și NC, sau programarea unei întârzieri la activarea sau dezactivarea senzorului.
Cele două orificii din carcasa senzorilor C23 Full Inox, asigură montarea ușoară a senzorului din partea frontală.
Aplicații tipice pentru cel mai rapid senzor din această clasă includ sisteme de prindere, dispozitive de capsare sau roboți liniari.

Avantajele seriei C23
• Carcasă oțel inox, robustă și de dimensiuni reduse (20 × 32 × 8 mm³)
• Factor 1 pentru oțel și aluminiu
• Distanță mare de operare: 7 mm
• IO-Link
• Indice de protecție IP68/69K
• Integrabil
• Conectare prin cablu PUR sau conector S8
• Certificare UL certified (USA + Canada)

O’BOYLE SRL
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu