Controlul acționării în tehnologia transportului feroviar

by donpedro

Noile cerințe în tehnologia transportului feroviar conduc spre sisteme de transmisie mult mai puternice și mai sigure. Modulele Active Multi Fiber POF de la HARTING oferă o nouă soluție care face manipularea conexiunii de fibre optice mult mai ușoară și rapidă.

de Rainer Bussmann, Product Manager, HARTING Technology Group

Cerințele venite dinspre managementul și tehnologia utilizate în sistemele de transport feroviar cresc în mod constant.
Instalațiile trebuie simplificate, întreținerea trebuie accelerată și ratele de comunicații date trebuie depășite – fără a neglija siguranța funcțională – și toate acestea corelate cu costuri mai reduse.
Astăzi fibrele optice de polimer (POF) sunt o parte standard a comenzii motorului în transportul feroviar. Pietrele de hotar constau aici din distanțe relativ scurte și rate de transfer date ridicate, toate fundamentate pe un concept orientat spre siguranță.
În consecință, are rost să se utilizeze un număr mai mare de conexiuni în aplicația în sine.

Scopul este să se extindă durata de viață a componentelor în timp ce se realizează o eficiență mai ridicată. Aceasta implică îmbunătățirea performanței interfeței în sine în timp ce simultan se simplifică manipularea, se simplifică și accelerează implementarea lucrării de întreținere sau instalare în teren.
Cu modulele sale Active Multi Fiber POF, HARTING Technology Group a dezvoltat o abordare inovativă pentru conectarea fibrelor optice.
Modulele Active Multi Fiber POF HARTING permit conectarea de până la 16 perechi POF (Polymer Optical Fiber) în spațiul unui conector DIN 41 612, în locul conexiunii în pereche dificilă, în timp ce este posibilă în același timp o configurație parțială. Este în pregătire o versiunea cu opt căi.
Acestea au ca rezultat o manipulare pe teren simplificată semnificativ, care are loc sub presiuni conside­rabile privind timpul și costul în timp ce trebuie respectate standardele extrem de exigente de siguranță.
Este împiedicată conexiunea incorectă a perechilor de fibre optice, deși este multiplicată conexiunea de interfață.

PE SCURT:

Instalațiile trebuie simplificate, întreținerea trebuie accelerată și ratele de comunicații de date trebuie crescute.

Contact:

HARTING Romania SCS

Str. Europa Unită nr. 21, RO-550018 Sibiu
Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622
ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu