Aveţi nevoie de un “Raspberry Pi” cu afişaj? Încercaţi Armadillo 43T

by donpedro

Armadillo 43T include un afişaj TFT 4.3”, panou tactil rezistent şi un computer pe o singură placă cu sistem de operare Linux într-o unitate compactă.

Armadillo 43T este potrivit pentru oricine are nevoie de un microcomputer complet cu afişaj – “toate într-o singură soluţie”.
Armadillo 43T este activat de un sistem de ope­rare Armadillian proiectat astfel încât să utilizeze în mod optim posibilităţile procesorului Armadillo, menţinând în acelaşi timp compatibilitățile Raspbian – permițând rularea majorităţii aplicaţiilor create pentru Raspberry Pi™. Armadillian conţine un instru­ment “ArmadilloConfig” ce permite setarea proprietăţilor de bază ale panoului tactil fără a fi necesară conectarea unei tastaturi sau a unui mouse extern.
Sistemul de operare este stocat în micro-card-ul SD care serveşte şi drept dispozitiv de stocare a datelor interne (hard disk).
Interfaţa gazdă USB permite conectarea unei varietăți de dispozitive cum ar fi, spre exemplu, Ethernet sau modul WiFi USB (dongle).

Armadillo 43T utilizează acelaşi procesor ca şi Raspberry Pi™; aici puteţi găsi dispozitivele compati­bile: http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals

Armadillo 43T oferă 13 GPIO (intrări/ieşiri binare), din care 2 pot fi utilizate ca I2C, 5 ca SPI şi 2 ca UART. Un utilizator poate utiliza şi 2 ieşiri PWM, una împărţită cu ieşirea mono audio conectată la un mini-difuzor. GPIO sunt compatibile TTL 3.3V. Sunt configurate ca ieşiri ce suportă 5V.
Armadillo 43T poate fi alimentat printr-un co­nector CC, conector micro-USB sau prin pin-uri de alimentare electrică de la o sursă de alimentare externă 5V CC/1A (consumul tipic este de 400 mA).

Avantaje / Caracteristici

:
• Același procesor ca şi Raspberry Pi™ (BCM2835 cu 512MB RAM)
• LCD TFT 4.3” cu rezoluție de 480×272 pixeli, 16.7 milioane de culori
• Panou tactil rezistent integrat
• Interfața gazdă USB
• Sistem de operare Armadillian optimizat pentru modulul Armadillo (compatibil cu Raspbian)
• 4 deschideri de montare pentru un montaj fiabil.

Dacă sunteţi interesaţi de produsele 4D, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu