Ha-VIS preLink® M12 și cablul Ha-VIS EtherRail®

by donpedro

Cuplul perfect pentru reţele Ethernet în tehnologia feroviară.
Sistemul preLink® și cablurile Ha-VIS EtherRail® configurate în mod special pentru cerinţele feroviare permit construirea de reţele de date fiabile și rezistente.

de Matthias Fritsche, Product Manager, HARTING Technology Group, Matthias.Fritsche@HARTING.com

Astăzi, sistemele de informaţii pentru pasager, ce transmit semnale audio și video, reprezintă echipamente standard pe majoritatea trenurilor și un număr tot mai mare de călători se așteaptă să găsească aici un sistem de informare și divertisment cu acces la Internet. Toţi operatorii feroviari de pe piaţă se confruntă cu nevoia de a crește capacitatea de transmisie și de a adapta echipamentul existent la noile cerinţe ale utilizatorului.
Sistemul de instalare al preLink® și cablurile Ha-VIS EtherRail®, configu­rate în mod special pentru cerinţele feroviare, permit ca aceste reţele de date orientate spre viitor să fie setate și instalate în mod rapid și fiabil. Ideea fundamentală din spatele teh­no­logiei preLink® este separarea conexiunii cablului de faţa de cuplare. În centrul său este un bloc de conectare cablu în care firele indivi­duale torsadate sunt inserate în mod separat. Procesul de asamblare este finalizat cu ajutorul unui clește de montaj care asigură rezultate fiabile. Mărimea mică a blocului de contacte înseamnă că aceste cabluri de date pot fi premontate și pregătite pentru utilizare în afara vagonului și apoi insta­late. Blocul de contacte Ha-VIS preLink® poate fi apoi potrivit la oricare dintre diversele feţe de cuplare Ha-VIS preLink® în funcţie de dispo­zitivul de reţea la care trebuie conectat. Sunt disponibile toate opţiunile posibile de conectori RJ45 și M12 D sau cu codificare X, în clasele de protecţie IP20 și IP65/67. Această gamă variată în mod unic de feţe de cuplare, cu aceeași tehnologie de conexiune, reduce costurile de plani­ficare și depozitare precum și timpul de instalare și rata de eroare. Aceste produse oferă un nivel ridicat de flexibilitate și reprezintă o investiţie sigură, date fiind perioadele lungi de utilizare în tehnologia feroviară. Tehnologia de conexiune flexibilă reprezintă o investiţie sigură.

PE SCURT

• Proces de asamblare cu rezultate pe deplin fiabile
• Economie de timp prin utilizarea de cabluri preasamblate
• Soluţie de cablare cu optimizarea costului

Contact:

HARTING Romania SCS

Str. Europa Unită nr. 21, RO-550018 Sibiu
Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622
ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu