Fără degete inflamate!

by donpedro

Încă strângeţi conectorii filetaţi cu mâna? Nu trebuie să fie aşa! Uşuraţi-vă munca folosind şurubelniţele cu clichet de la MURR. Acestea permit fixarea conectorilor precablaţi uşor, fiabil şi rapid. Şurubelniţa corectă înseamnă că aveţi etanşarea de care aveţi nevoie în aplicaţia dvs.

Specialiştii în mentenanţă au adesea probleme cu strângerea conectorilor M8 sau M12 (şi chiar M23) de la senzori sau de la cutiile de distribuţie pentru că niciodată nu ştiu cât de tare să strângă respectivii conectori. Cu o şurubelniţă specială cu clichet li se rezolvă problema în mod convenabil.
Strângerea în mod repetat cu mâna a conectorilor circulari filetaţi vă poate afecta degetele. Şi ce e şi mai rău, există riscul ca respec­tivele conexiuni să fie deteriorate prin strângerea cu un cuplu prea mare. Şi acest lucru, în medii unde este nevoie de clasă de protecţie IP67, poate cauza deteriorări adiţionale care se vor traduce în costuri suplimentare.
Când folosiţi şurubelniţa cu clichet acest lucru nu se întămplă, chiar şi în locurile unde de obicei este foarte greu să ajungi, precum o cutie de distribuţie cu toate conexiunile ocupate. Un clic vă anunţă că aţi strâns conectorii cu un cuplu suficient pentru a obţine cea mai bună conexiune posibil. Sunetul vă anunţă că aţi realizat o conexiune etanşă, conformă cu specificaţiile clasei de protecţie IP67.
Şurubelniţa cu clichet este disponibilă pentru conexiuni M8, M12, ⅞” şi M23. Pentru ca dvs. să realizaţi conexiunile de care aveţi nevoie în mod confortabil şi standard.

Autor: Mihai Priboianu
Aurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu