Primul modul de putere digital de 50 A complet capsulat de la Intersil

by donpedro

Intersil Corporation a anunţat lansarea primului modul industrial de putere digital (DC/DC PMBus), de 50A, complet capsulat. ISL8272M este o sursă de alimentare

coborâtoare de tensiune ce furnizează un curent de ieşire de până la 50 A pe şine de putere standard industrial 12V sau 5V, iar patru module pot fi combinate pentru a suporta până la 200A. Dispozitivul oferă conversii punct de sarcină pentru FPGA, ASIC, procesare şi memorii în aplicaţii de telecomunicaţii şi comunicaţii de date cu constrângeri de spaţiu şi densitate de putere. Dispozitivul este de asemenea bine dotat pentru echipamente de instrumentaţie, medicale şi industriale. Utilizat în conjuncţie cu interfaţa grafică cu utilizatorul (GUI) Intersil PowerNavigator™, ISL8272M simplifică configurarea şi conversia de putere a sistemului, majorând în acelaşi timp viteza de proiectare.
Tehnologia de control digital a ISL8272M oferă secvenţierea şi monitorizarea sistemului prin interfaţă PMBus. Arhitectura de control inovativă ChargeMode™ permite o proiectare fără compensare ce menţine sistemul stabil fără schimbări ale condensatorului de ieşire ca urmare a temperaturii sau îmbătrânirii. Bucla de control ChargeMode a ISL8272M furnizează de asemenea un răspuns tranzitoriu rapid pe un singur ciclu de ceas la nivelul treptelor de sarcină ale curentului de ieşire.

Intersil
www.intersil.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu