Înregistrator de date ce măsoară, stochează şi comunică prin WLAN

by donpedro

Înregistratorul de date de temperatură de mare precizie EA WLAN-T+ de la Electronic Assembly, măsoară şi stochează date de temperatură şi trimite citirile prin legătură WiFi

criptată către un PC conectat în reţea. Dacă conexiunea wireless este pierdută sau dacă PC-ul se închide, înregistratorul de date stochează datele măsurate pentru câteva săptămâni. Citirile de temperatură sunt întotdeauna arătate pe ecranul integrat.
Rezoluţia ecranului este de 0,01°C, iar precizia măsurării este de ± 0,1°C ceea ce este suficient de ridicată pentru aplicaţii pretenţioase. Domeniul temperaturii de măsurare este de la -20°C la +60°C. Cu ajutorul altor dispozitive din aceeaşi familie pot fi măsurate temperaturi de la -270°C până la 1300°C, precum şi umiditate. Înregistratorul dispune de protecţie IP 55 la jet de apă şi praf, fiind potrivit pentru utilizare în medii dure industriale. Software-ul pentru PC este prietenos cu utilizatorul, permiţând configurarea simplă a înregistratorului prin conexiune USB. Actualizarea firmware-ului poate fi realizată prin aceeaşi interfaţă. La conectarea EA WLAN-T+ la cloud, puteţi controla de la distanţă senzori aflaţi oriunde în lume. În cele din urmă, dar cu aceeaşi importanţă, bateriile Li-ion pot fi încărcate prin port USB.

ELECTRONIC ASSEMBLY GmbH
www.lcd-module.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu