Câştigaţi o placă de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F şi PIC24H!

by donpedro

Câştigaţi o placă de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F și PIC24H de la Electronica Azi!

Microstick pentru dispozitivele dsPIC33F și PIC24H (DM330013) este proiectat să ofere un mediu de dezvoltare economic şi ușor de utilizat pentru controlerele de semnal digital şi microcontrolerele pe 16-biți, într-o capsulă compactă de 20 × 76 mm. Placa include un depanator/programator integrat, un soclu pentru dispozitivul testat și pini care facilitează introducerea într-o placă de prototipare pentru o dezvoltare extrem de flexibilă.
Pentru un preţ foarte mic, de numai 24.99 USD, Microstick oferă un programator/depanator integrat USB, care scurtează curbele de învățare. Pentru flexibilitate maximă, Microstick poate fi folosit independent sau conectat la o placă de prototipare.
Suportul software include gratis mediul IDE MPLAB® și bibliotecile software care lucrează cu toate microcontrolerele PIC® pe 8/16/32-biți şi toate DSC-urile de la Microchip.
În plus, controlerele digitale dsPIC33F vin însoţite de versiunea demo gratuită a Blockset-urilor de dispozitive Microchip pentru limbajul MATLAB® și mediul Simulink, care lucrează perfect în MPLAB IDE.
Această combinație de instrumente low-cost și software gratuit oferă o platformă excelentă pentru experimentarea și dezvoltarea de aplicaţii smart-senzor și aplicaţii embedded de control.

Pentru a avea şansa de a câştiga una din cele 3 plăci de dezvoltare Microstick oferite de Microchip, accesaţi pagina web:
www.microchip-comps.com/eazi-m33f24h

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu