RUTRONIK EMBEDDED: O nouă placă de dezvoltare de la Vekatech cu microprocesor embedded pe 32 de biţi de la Renesas

by donpedro

Rutronik prezintă noua placă de dezvoltare de la Vekatech: VK-RZ/A1H cu procesor embedded RZ/A1H de la Renesas cu un ARM® Cortex®-A9. Placa este disponibilă prin

magazinul online www.Rutronik24.com.
Microprocesorul embedded RZ/A1H cu viteză de ceas de până la 400MHz integrează până la 10MB de memorie RAM pe cip, accelerator grafic compatibil OpenVG, drivere duale LCD şi intrări de cameră. Memoria internă SRAM uriaşă poate gestiona două layere de imagini WXGA făcând ca SRAM-ul extern să fie redundant. Utilizarea interfeţei seriale cu memoria flash QSPI (Quad Serial Peripheral Interface) permite proiecte compacte HW cu circuite integrate cu număr redus de pini.
Placa VK-RZ/A1H este echipată cu versiunea de 10 MB a RZ/A1H în capsulă BGA256. Procesorul are suplimentar 2×32MB SDRAM şi 2×8MB QSPI-flash. Depanarea poate fi realizată prin conector standard J-TAG. Interfaţa suplimentară USB, oferită de un microcontroler de conectivitate RL78/G1C este conectată la UART-ul RZ/A1H. Pachetul suport al plăcii include U-Boot, Linux-GCC, FreeRTOS şi CycloneTCP, toate compilate pentru EWARM din IAR, putând fi descărcat de pe website-ul Vekatech (www.vekatech.com). Încărcarea sistemului de operare de pe un SD-Card permite încărcarea uşoară şi rularea aplicaţiilor de pe memoria internă SRAM, SDRAM sau flash serial.

Rutronik
www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu