Microchip anunţă suportul Qobuz Connect în platforma JukeBlox®

by donpedro

Microchip anunţă suportul Qobuz Connect în platforma Microchip JukeBlox®. Soluţia combinată furnizează calitate audio CD şi HD direct speaker-elor wireless şi

receptoarelor AV pentru o experienţă foarte plăcută de a asculta muzică.
Beneficiul cheie al Qobuz Connect este acela că odată selectată o melodie, fluxul audio este livrat direct din serverele cloud ale Qobuz către speaker-ul wireless în loc de a susţine transmisia din telefon, tabletă sau dispozitivul audio. Acest lucru eliberează dispozitivul portabil pentru alte activităţi şi previne descărcarea bateriei. Utilizatorii sunt liberi să se mişte în reţeaua Wi-Fi® fără pierderea conexiunii, care ar duce la oprirea rulării audio. Pentru prima dată, utilizatorii Android™ se pot bucura de calitatea unei transmisii audio wireless fără întreruperi. Utilizatorii Qobuz pot controla şi rula muzica prin telefoane, tablete şi dispozitive audio, simplu şi fără efort, la o simplă atingere de buton.
Qobuz lansează o nouă aplicaţie pentru Android™ şi iOS şi, prin suportul Qobuz Connect pe platforma JukeBlox, Microchip permite virtual oricărei companii de produse electronice de larg consum să adauge flux audio de înaltă fidelitate produselor noi sau existente cu numai un upgrade de firmware.
Qobuz este disponibil astăzi pentru €/£9,99 pe lună pentru subscripţie Premium şi €/£19,99 pentru subscripţie Hi-Fi. Qobuz Connect este de asemenea disponibil pentru utilizatorii Qobuz care au cumpărat muzică pe Qobuz.com.

Microchip Technology
www.microchip.com/Qobuz-Page-121514a

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu