Circuite integrate de management energetic de la Toshiba

by donpedro

Toshiba Electronics Europe (TEE) a anunţat lansarea unui nou circuit integrat pentru managementul energetic al sistemelor (PMIC) destinat pentru optimizarea funcţiilor de management energetic

pentru o gamă largă de produse mobile, precum: telefoane mobile, tablete, dispozitive medicale portabile, PDA-uri industriale, cititoare de coduri de bare şi instrumente portabile. TC7734FTG PMIC adoptă un proces de semiconductor analogic 130 nm cu rezistenţă în stare pornit foarte mică (rezistenţă în stare pornit tipică a FET-ului 220mΩ) şi caracteristici de încărcare poartă scăzute, integrând diferite blocuri de management energetic într-un singur dispozitiv.
TC7734FTG integrează calea de putere, comutaţia încărcării, patru convertoare coborâtoare de tensiune, trei stabilizatoare LDO şi două drivere pentru iluminare de fond cu LED-uri. Blocul de sarcină detectează diferitele condiţii de port USB™ şi restricţionează curentul de intrare la 100mA, 500mA, 1000mA sau 1500mA. Toate funcţiile de încărcare operează automat, fără necesitatea unor semnale externe de control şi schimbă automat sursa de alimentare a sistemului între baterie şi conexiune USB atunci când este nevoie.
Circuitul integrat este caracterizat de asemenea de un termistor extern care detectează temperatura bateriei, ajutând la prevenirea supraîncălzirii, la încărcarea dispozitivului mobil.
Protejat într-o capsulă compactă QFN64 de 9 mm × 9 mm, TC7734FTG suportă tensiuni de intrare de la 3,4V la 5,5V. Circuitul integrat dispune de diferite funcţii de detecţie a erorilor, inclusiv detecţie termică, limitare de supracurent şi detecţie deschis/scurt LED.

Toshiba Electronics Europe
http://toshiba.semicon-storage.com/eu/top.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu