Câştigaţi o placă Microstick pentru dsPIC33F şi PIC24H de la Microchip!

by donpedro

Microchip împreună cu revista Electronica Azi – HOBBY oferă cititorilor şansa de a câştiga placa de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F și PIC24H (P/N DM330013) de la Microchip!

Microstick pentru dispozitivele dsPIC33F și PIC24H este proiectat pentru a oferi un mediu de dezvoltare economic şi ușor de utilizat pentru contro­lerele de semnal digital şi microcontrolerele pe 16-biți, într-o capsulă compactă de 20 × 76 mm. Placa include un depanator/programator integrat, un soclu pentru dispozitivul testat și pini care facilitează introducerea într-o placă de prototipare pentru o dezvoltare extrem de flexibilă.
Pentru un preţ foarte mic, de numai 24.99 USD, Microstick oferă un programator/depanator integrat USB, care scurtează curbele de învățare. Pentru flexi­bilitate maximă, Microstick poate fi folosit independent sau conectat la o placă de prototipare.
Suportul software include mediul IDE MPLAB® și bibliotecile software (ambele gratuite) care lucrează cu toate microcontrolerele PIC® pe 8/16/32-biți şi toate DSC-urile de la Microchip. În plus, controlerele digitale dsPIC33F vin însoţite de versiunea demo gratuită a Blockset-urilor de dispozitive Microchip pentru limbajul MATLAB® și mediul Simulink, care lucrează perfect în MPLAB IDE.

Pentru a avea şansa de a câştiga placa de dezvoltare Microstick pentru dsPIC33F și PIC24H de la Microchip, accesaţi www.electronica-azi.ro/concurs/microstick răspundeţi la întrebările formulate de echipa Electronica Azi – Hobby şi introduceţi datele voastre de contact în formularul de înscriere online.

Termen limită de înscriere la concurs: 22 Ianuarie 2015.

Câştigătorul va fi anunţat în primul număr al revistei Electronica Azi din anul 2015, ediţia din luna Februarie.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu