NXP a lansat soluţii inovative la Electronica 2014

by donpedro

NXP Semiconductor, companie aflată în topul proiectanţilor şi producătorilor de soluţii care permit conexiuni sigure pentru o lume mai inteligentă, a prezentat noi soluţii şi cele mai recente produse la târgul internaţional Electronica, de la Munchen,

din 11-14 noiembrie 2014. Fie că soluţia este proiectată pentru telefoane mobile, maşini conectate, IoT (internetul lucrurilor), fie pentru aplicaţii portabile sau purtabile, NXP Semiconductors joacă un rol major în această evoluţie, alimentând tehnologia ce permite conexiuni sigure pentru o lume interconectată mai inteligentă.
Noile soluţii pentru care NXP a făcut demonstraţii la Electronica 2014 sunt:
Logică configurabilă dual PCB: primele dispozitive logice multi-poartă, multi-funcţie, configurabile dual PCB; două porţi configurabile ce pot fi fiecare configurate individual prin layout-ul PCB în una dintre cele 7 funcţii unice; s-a arătat că se pot configura până la 81 de combinaţii cu un dispozitiv logic multi-poartă, multi-funcţie, redu­când lista de materiale necesare şi crescând flexibilitatea proiectului.
“Communicating Cars”: la standul NXP, Kurt Sievers, EVP General Manager Automotive la NXP a lansat portofoliul de “comunicare auto” împreună cu parteneri importanţi. Vizitatorii au putut observa cum pot maşinile comunica între ele sau cu infrastructura înconjurătoare pentru a schimba mesaje de avertizare sau de trafic.
Echilibrarea consumului energetic şi creşterea densităţii senzoriale: LPC54100 seria de microcontrolere cea mai eficientă energetic pentru procesarea senzorilor mereu activi; ajută producătorii să monitorizeze şi să adune datele de la numărul tot mai mare de senzori din dispozitive, economisind cu până la 20% mai multă energie faţă de alte soluţii.
Soluţii de iluminare ZigBee: familia de microcontrolere de ultrajoasă putere JN516x; au fost prezentate soluţii de iluminare inteligente constând din proiecte de referinţă pentru becuri cu LED, porţi, control de la distanţă şi comutatoare pentru recuperarea energiei.

NXP Semiconductor
www.nxp.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu