Cum vă puteți proteja produsele împotriva falsificării

by donpedro

În ziua de azi, atât producătorii de bunuri de larg consum cât şi producătorii de bunuri industriale sunt confruntaţi tot mai frecvent cu pericolul privind falsificarea produselor originale.

Fenomenul se întâlneşte nu doar la produsele ce prezintă relevanță din punct de vedere al securității, dar și a celor uzuale, iar protecția lor împotriva copiilor neautorizate devine din ce în ce mai importantă.

În acest scop, Sensor Instruments împreună cu companiile partenere oferă soluții complete pentru aplicații începând de la selecția agenților potriviți pentru marcare pe suprafața produsului sau în componența sa, până la identificarea clară a acestuia.
Astfel, falsificarea produselor este oprită, chiar și o copie identică putând fi identificată cu precizie.
Gama LUMI a Sensor Instruments este compusă din aparatură mobilă pentru inspecție, LUMI-MOBILE, aparatură pentru o analiză precisă în laborator, LUMI-LAB, și aparatură pentru utilizarea pe linie în timpul procesului de producție, LUMI-INLINE.
LUMI-MOBILE cuprinde dispozitive portabile. Setarea parametrilor pentru un anumit pigment de securitate se face cu dispozitivele LUMI-MOBILE-LAB și transferați apoi către dispozitivele din seriile LUMI-MOBILE-QC (Quick Check) și LUMI-MOBILE-PT (Pocket Tester).
Dispozitivele LUMI-LAB realizează suplimentar o analiză în spectrul vizibil și infraroșu, iar cele din seria LUMI-INLINE sunt utilizate la monitorizarea depunerii uniforme a agenților de marcare în materialul produsului.

Contact

O’BOYLE SRL

Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu