Conectori electrici

by donpedro

În toate aplicaţiile, suportul fizic pentru alimentare cu ener­gie electrică, pentru preluarea informaţiilor electrice de la senzori, pentru transmisii de date, transmisii semnale audio/video etc. este asigurat de cabluri de legătură. Datorită acestei plaje largi de aplicabilitate, au fost dezvoltate foarte multe tipuri de cabluri electrice.
Alături de acestea un rol deosebit îl joacă conectorii utilizaţi. Aurocon COMPEC oferă o gamă foarte bogată de cabluri şi conectori, kit-uri cu conectori, cabluri cu conectori deja montaţi la lungimi de cablu standard. De asemenea, sunt oferite şi accesorii diverse, cum ar fi clipsuri de prindere cablu, elemente de ghidare, protecţii, tuburi, coliere pentru cabluri. Pentru montarea conectorilor sunt oferite scule speciale şi truse de scule. Pentru etichetarea cablurilor pot fi achiziţionate etichete speciale şi imprimante portabile pentru acestea.

Conectori circulari Switchcraft, seria EN3

• Nr. stoc RS: 810-4618 – conector tată;
• Nr. stoc RS: 810-4614 – conector mamă;
• Marca: Switchcraft
• Cod de producător: EN3C2M20DC

Seria de conectori EN3 asigură etanşeitate faţă de mediu atunci când sunt conectaţi, oferind o clasă de protecţie IP68.
Aplicaţiile pentru care se recomandă utilizarea acestor conectori sunt: transmisii de date cu etanşeitate, dispozitive GPS militare sau industriale, instrumentaţie, dispozitive medicale, pentru marină, precum şi aplicaţii de electronică generală industrială. Conectorii miniaturali cu manşon şi O-ring integrate asigură o protecţie ridicată la scurgere şi un număr redus de componente. Când sunt conectaţi sau acoperiţi, clasa de protecţie oferită este IP68. Cheia de polarizare şi mecanismul de blocare cu rotaţie 1//4 previne lipsa alinierii şi deconectarea neintenţionată.

Priză de putere 16A 250V pentru zone tip hazard

• Nr. stoc RS: 491-197
• Marca: ATX
• Cod de producător: 0 97401

Acest tip de priză de putere poate fi utilizat pentru montare pe cablu sau pe panou. Manşonul de prindere asigură montarea unor cabluri cu diametre între 12mm şi 15 mm. Sunt acceptaţi conductori mari, de până la 4 mm². Domeniul temperaturii de operare este de la -20°C la +55°C. Protecţia oferită este conformă II2G EEX ed IIC T6, iar certificarea PTB 99 ATEX 1039.

Terminal pentru şină DIN 4mm

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 796-1066
• Marca: RS
• Cod de producător: CTS4UNY

Această serie CTS de la RS de blocuri terminale de trecere sunt cele mai versatile terminale pentru aplicaţii de control, automatizare, instrumentaţie şi distribuţie de putere.
Piciorul flexibil special proiectat permite montarea şi demontarea uşoară de pe şina DIN cu ajutorul unei şurubelniţe plate. Aceste blocuri terminale au zone de prindere a marcajelor pentru a putea utiliza etichete de marcare pentru identificarea circuitelor. Conectarea în cruce poate fi obţinută prin utilizarea unor legături scurte cu şaibe şi şuruburi.

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu