PICCO – Sursa de alimentare pentru spaţii restrânse

by donpedro

Când vine vorba de instalare în spaţii restrânse, majoritatea proiectanţilor apelează la surse de alimentare cât mai compacte. Sursele de alimentare PICCO de la MURR Elektronik reprezintă alegerea cea mai inspirată pentru astfel de aplicaţii. Sursele PICCO sunt ideale pentru tablourile electrice din clădiri, pentru alimentarea panourilor de control, doze de distribuţie sau pentru tablourile electrice folosite la maşinile unelte.
În funcţie de aplicaţie, există posibilitatea alegerii între 4 modele distincte, fiecare fiind disponibil cu tensiuni de 12V sau 24V la ieşire.
Se poate opta pentru versiuni cu conexiuni cu cleme sau cu terminale cu şurub, în final fiind disponibile 16 versiuni de PICCO. Sursele sunt proiectate să fie instalate rapid şi uşor pe şine DIN.
Deasemenea, ieşirea sursei este protejată la scurtcircuit precum şi la suprasarcină. PICCO sunt deasemenea recomandate pentru folosirea în clădirile rezidenţiale şi publice, sursele din această gamă fiind conforme cu standardul PFC SR 61000-3-2, compatibilitatea electromagnetică fiind foarte bună.

Beneficiile dvs.

– 16 modele dintre care puteţi alege:
• versiuni cu terminal cu cleme sau cu şurub
• tensiuni de ieşire de 12Vdc sau 24Vdc
• puteri de 10W, 30W, 60W sau 100W

– Funcţie de limitare a puterii (caracteristică U/I): această funcţie asigură că, spre deosebire de alte modele convenţionale de surse de tensiune, PICCO nu se opreşte brusc şi complet în cazul apariţiei unor scurtcircuite sau suprasarcini, ci doar reduce tensiunea de la ieşire cu o pantă care protejează consumatorii şi sursa însăşi

– Conformitate asigurată cu specificaţiile standardului PFC (SR EN61000-3-2)

– Emisii EMC reduse (EMI clasa B)

Alături de COMPEC întodeauna veţi găsi soluţii pentru orice proiect.

Aurocon COMPEC SRL
www.compec.ro
www.murrelektronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu