Un scanner pentru orice situație: scanerele de coduri de bare VB14N în depozitele firmelor de logistică

by donpedro

O soluție fiabilă pentru toate aplicațiile de citire coduri

Unităţile moderne de depozitare şi manipulare a mărfurilor diferă destul de mult ca design şi organizare interioară. Bazat pe caracteristicile structurale ale fiecărei clădiri în parte, există diverse distanţe şi moduri de orientare la montarea scanerelor de coduri de

Scannerul de coduri de bare VB14N este o soluție fiabilă pentru toate tipurile de aplicații de citire.

bare care monitorizează traficul de mărfuri în depozit. Pentru a face sigur faptul că materialele transportate sunt identificate fără eroare şi exact în momentul necesar, dispozitivele de scanat flexibile sunt esenţiale.
Cu gama sa extinsă de accesorii, VB14 este o soluţie viabilă pentru toate tipurile de aplicații de citire. El reduce de asemenea numărul de tipuri diferite de scannere necesare în depozit de la cel puţin trei la doar unul.

Cerințe diferite, o singură soluție

În depozitele companiilor de logistică traseul mărfurilor de la intrare la ieşire este coordonat prin utilizarea de coduri de bare. În zona de primire a mărfurilor, codurile de bare de pe pachetele de la diverşi furnizori sunt poziţionate la înălţimi diferite. Ca atare, este necesar un scaner cu oglindă oscilantă pentru a citi codurile de pe lateralele cutiilor.
Accesoriul cu oglindă oscilantă OM-VB14N permite scanerului VB14N să reali­zeze această citire. Mărfurile sunt transportate în depozit pe platouri. De obicei, asta înseamnă că etichetele cu coduri de bare trebuie citite din late­ral. Totuşi, spaţiul disponibil pentru montarea unui scaner poate fi limitat la doar câţiva centimetri în locuri unde benzile conveioarelor sunt dispuse în linii adiacente. Un scaner cu fereastră optică dispusă lateral este soluţia, iar oglinda deviantă DM-VB14N permite scanerului VB14N să-şi facă treaba fără probleme.

Citire multi-latură cu scanerul VB14N.

Într-un anumit punct al procesului, platourile sunt rotite şi transportate lateral. Codurile de bare îşi schimbă din acel moment poziţia în faţa cutiei şi sunt citite de sus.
În acest scenariu, codurile de bare trebuie citite dintr-un unghi de 45 de grade – ca atare VB14N este folosit fără oglindă deviantă. În zona de ieşire a mărfurilor, cutile sunt poziţionate în aşa fel încât codurile de bare să se afle întotdeuna pe una din cele două laterale.
Depinzând de mărimea cutiei, sunt montate în configuraţie tip scară, la diferite înălţimi. În aceste situaţii, trebuie amplasate pe ambele părţi ale cutiilor scanerele cu câmpuri de citire largi şi capabilităţi de lucru în reţea.
Datorită faptului că pot fi puse în reţea până la 32 de scanere VB14N folosind ID-NET, aceste scanere sunt de asemenea potrivite pentru utilizarea în acest scenariu.

Beneficiile scanerului VB14N

• Performanţă de citire excelentă chiar şi la un contrast mic al codului de bare
• Învăţare uşoară a codurilor prin butonul “Teach-in”
• Până la 32 de scanere pot fi conectate împreună via ID-NET™
• Sunt ideale pentru aplicaţii în depozite frigorifice până la -35°C
• Gamă largă de accesorii pentru o mare flexibilitate

info@ro.pepperl-fuchs.com
www.pepperl-fuchs.com

Pepperl+Fuchs SRL
Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, City Business Center, Clădirea A, Mezanin, Birou nr. 3, Timişoara

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu