Transformatoare Gate-Drive cu miez EP7

by donpedro

Pentru a permite activarea părţii secundare a MOSFET-urilor, convertoarele flyback sincrone trebuie să fie echipate cu

transformatoare gate-drive izolate galvanic. Würth Elektronik îşi extinde acum seria WE-GDT prin adăugarea de transformatoare gate-drive bazate pe miez EP7.
Izolarea galvanică permite MOSFET-urilor să fie activate în condiţii de tensiuni de izolare înalte de până la 2500 V. Construcţia corespunde izolaţiei de bază pentru tensiuni de operare de 250 Vrms conform EN61558-2-16. Aceasta garantează o tensiune de test de 2500 VAC aplicată între înfăşurările dintre primar şi secundar. Produsul Vµs din această serie este cu 70% mai mare decât cel din seria deja disponibilă WE-GDT, permiţând astfel părţii secundare a MOSFET-urilor să fie rapid activată. Miezul EP7 acţionează ca un scut împotriva câmpurilor magne­tice externe şi, în acelaşi timp, reduce propriul său câmp magnetic radiant, diminuând astfel emisiile electromagnetice ale produsului final.
Transformatoarele gate-drive WE-GDT sunt disponibile din stoc. Aceste componente dispun de trei înfăşurări separate şi există până la cinci rapoarte de înfăşurare diferite. Mostre sunt disponibile la cerere.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu