Power Package de la Murr Elektronik

by donpedro

Profitați acum de cea mai nouă promoție oferită de COMPEC: Power Package. Promoția cuprinde o sursă de alimentare Eco-Rail + modulul de distribuție inteligență a energiei

electrice MICO, marca Murr Elektronik. Power Package este disponibil în 5 combinații distincte, fiind cel mai bun prilej pentru alimentarea și protecția sistemelor dvs. automatizate.

MICO este în topul soluțiilor de distribuție inteligentă a energiei electrice, asigură protecția circuitelor de sarcină și previne producerea incendiilor datorate scurtcircuitelor. Această componentă inteligentă economisește spațiu, reduce vârfurile de curent de la pornire, asigură funcționarea sigură a diverselor regimuri de funcționare, suprimă supracurenții rapid și sigur. MICO este dotat cu indicatoare optice cu LED și este proiectat pentru a fi instalat ușor și fiabil prin intermediul unui sistem de montare în cascadă.
Eco-Rail reprezintă o sursă industrială de alimentare care este dotată cu o serie de caracteristici. A fost proiectată pentru a rezista la un nivel ridicat al interferențelor, caracteristic mediului industrial și are un nivel al emisiilor destul de scăzut pentru a fi utilizată în medii de lucru rezidențiale, comerciale.
Evolution reprezintă o alegere alternativă excelentă pentru o sursă de alimentare eficientă din punct de vedere energetic. Sursele din această serie ating valori foarte bune în cea ce privește eficiența energetică. Unicul mod de lucru ,,stand-by” reduce consumul de energie la un nivel foarte scăzut.

Power Package pentru tablourile dvs. electrice, disponibil în 5 combinații.
Încercați-le acum!

Aurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu