Conectorii RJ45 pentru cabluri de date rezistente, utilizate în aplicaţii feroviare

by donpedro

Conectorul RJ Industrial® EtherRail® RJ45 de la HARTING este primul conector RJ45 pentru asamblarea pe teren disponibil pe piață

pentru conectarea de cabluri de date utilizate în protecţia firului cu diametrul firului de până la 2mm. Conectorul este proiectat pentru diametre de cablu de până la 9mm și de aceea este optim pentru conexiunea cablului Ha-VIS EtherRail® cu design star quad ecranat.
Noul conector HARTING RJ Industrial® EtherRail® este un conector cu 4 poli RJ45 echipat cu tehnologia de secţionare a izolaţiei. Caracteristica unică specială a acestei variante este posibilitatea de a conecta fire cu un diametru extern de până la 2mm. Acest lucru face conectorul RJ45 ideal pentru cablul de date 4 core Ha-VIS EtherRail®.
Pe lângă cablul EtherRail® 4xAWG22/7 pentru montare în și pe vagoane de tren și autobuze, poate fi conectat și cablul ultra flexibil 4xAWG22/19. Acest cablu este utilizat în special drept conexiune de legătură între vagoane, în timp ce își găsește utilizare și pentru instalaţiile din vagoane și autobuze mulțumită flexibilității sale.
Cablurile Ha-VIS EtherRail®satisfac reglementările de protecţie la incendiu pentru vagoane și autobuze și sunt adecvate pentru medii implicând condiţii de temperatură extreme de la -40°C la +85°C.
Design-ul cablului și construcţia, materialele utilizate și procesarea (interconectarea prin iradiere) satisfac cerințele standardului european EN 45545 pentru aplicaţii feroviare și, în plus, îndeplinesc testele de incendiu comprehensive în conformitate cu DIN5510, UL1685, precum și multe alte cerințe naționale și internaționale. Design-ul robust star quad garantează transferul de date fiabil până la 100MBit/s. În corespondenţă cu acest nou conector de la HARTING, RJ Industrial® EtherRail® RJ45, se pot implementa acum, în mod mecanic, cabluri de date RJ45 extrem de robuste în trenuri, tramvaie și autobuze.

HARTING Romania SCS
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu