Câştigaţi o placă PICDEM PIC18 Explorer de la Microchip !

by donpedro

Electronica Azi şi Microchip oferă cititorilor săi şansa de a câştiga placa electronică de la Microchip, PICDEM PIC18 Explorer Board (DM183032).

Placa demo PICDEM PIC18 Explorer este placa de bază de care aveţi nevoie pentru a evalua familiile de microcontrolere PIC18 de la Microchip.
Kit-ul PIC18 Explorer dispune de un microcontroler PIC18F8722, care este supersetul tradiţionalei familii de microcontrolere de uz general PIC18 alimentate la 5V.
Placa este echipată de asemenea cu procesorul PIM – PIC18F87J11 care reprezintă supersetul seriei PIC18 J de microcontrolere alimentate la 3V destinate aplicaţiilor sensibile la cost.
Placa de dezvoltare suportă zeci de familii PIC18 de uz general folosind diverse procesoare de tip PIM (Plug-In Modules). Placa fiică PICtail permite ca multe şi diferite accesorii să poată fi conectate la placa PIC18 Explorer pentru a obţine un mediu de dezvoltare flexibil şi complet. Acest card reprezintă un complement ideal la MPLAB® PICkit 3 sau ICD 3, adică obţinerea unui depanator şi programator pentru un mediu de dezvoltare PIC18 cu funcţii complete şi economic.

Pentru a avea şansa de a câştiga placa PICDEM PIC18 Explorer accesaţi acum pagina web:
www.microchip-comps.com/ea-picdempic18
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu