Dă-ne un LIKE pe Facebook şi ai şansa să câştigi un un kit de dezvoltare MGC3130 Hillstar 3D Gesture de la Microchip!

by donpedro

Kit-ul, printr-o abordare simplă, pas-cu-pas, oferă proiectanţilor ocazia de a dezvolta sisteme controlate prin gesturi 3D bazate pe circuitul MGC3130 şi electrozii de la Microchip care îndeplinesc cerinţele lor de spaţiu.

MGC3130 este primul controler de gesturi 3D din lume destinat recunoaşterii gesturilor spaţiale libere. Kit-ul de dezvoltare MGC3130 Hillstar este un sistem de referinţă complet compus din circuitul MGC3130 şi un electrod de referinţă în 4 straturi cu o suprafaţă de detecţie de 95 × 60mm. Cu electrozi de referinţă adiţionali, software-ul Aurea Graphical User Interface Software şi un modul I2C-to-USB Bridge, kit-ul permite pe baza circuitului MGC3130, o proiectare facilă de sisteme cu factori de formă diferiţi. Tehnologia GestIC® activată de MGC3130 oferă oportunitatea dezvoltării unei game largi de aplicaţii în domeniul IT precum laptop-uri, tastaturi, dispozitive de intrare; aplicaţii de iluminat care includ comutatoare de lumină şi control, electronică de larg consum precum sisteme audio, imprimante şi copiatoare, pieţe auto pentru circuitele de control din interiorul autoturismului şi multe altele. Kit-ul de dezvoltare MGC3130 Hillstar permite clienţilor să integreze o interfaţă avansată (3D) cu utilizatorul pentru determinarea poziţiei mâinii şi recunoaşterii gesturilor în aproape orice produs electronic folosind o abordare modulară cu documentaţie completă, referinţă layout, hardware şi interfaţă grafică GUI.

Pentru a avea şansa de a câştiga un kit de dezvoltare MGC3130 Hillstar 3D Gesture (în valoare de 182 USD) daţi un LIKE pe Facebook:

www.facebook.com/ELECTRONICA.AZI

în perioada 15 Septembrie – 1 Noiembrie.
Câştigătorul va fi anunţat în ultimul număr al revistei Electronica Azi – HOBBY din acest an.

Toţi câştigătorii campaniei “Dă-ne un LIKE pe Facebook şi ai şansa să câştigi un kit de la Silicon Labs” sunt rugaţi să ne contacteze pentru ridicarea premiilor!

Kit de dezvoltare ENERGY-HARVEST-RD de la Silicon Labs
Mihail Preda, Petru Tofănescu şi Jean Bogdan Dumitru

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu