Protecţie cu oțel inoxidabil

by donpedro

S420 este numele noului comutator de tip balama de siguranță din oțel inoxidabil cu care Leuze electronic rezolvă adecvat problemele dificile

mecanice și de igienă.
Când este necesar un nivel ridicat de siguranță (SIL 3, PL e) și de curățenie, iar igiena joacă un rol important, de exemplu, în industria alimentară, farmacologică sau cosmetică, comutatoarele din oțel inoxidabil S420 îşi arată întreaga lor forţă.
Ele oferă opțiuni optime de curățare – chiar şi cu curățare la presiune înaltă – datorită prizei de cablu pe partea de perete, extrem de solidă şi de o excelentă calitate cu porozitatea materialului sub 0.8 micrometri, oferind astfel grade de protecție IP 67 şi IP 69K. Şuruburile mascate reduc considerabil problemele de manipulare.
Acest comutator de tip balama de siguranță este, de asemenea, recomandat în produse din industria lemnului în situații unde expunerea la praf şi la diferite particole de diferite mărimi este foarte ridicată.
Prin șase puncte de prindere mascate, chiar și ușile grele de uz comun pot fi protejate în mod fiabil la deschideri cu unghiuri până la 180 de grade având o durată lungă de viață.
Patru LED-uri multi-color asigură diagnosticarea locală a stării comutatorului, iar o ieşire adiţională este utilizată pentru a transfera semnalul de stare de la ușă pentru indicaţie sau control extern.
Utilizatorul poate alege opţiuni începând cu versiunile cu blocuri de contacte şi terminând cu contactoare de siguranţă (OSSDs).
Acestea din urmă permit o conexiune în serie a 32 de dispozitive fără reducerea nivelului de siguranță.

O’BOYLE SRL
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu