Noul senzor de mărime M8: Imun la sudură, fabricat în totalitate din INOX noutate de la Contrinex

by donpedro

Mic, robust şi fiabil: senzorul totul din metal şi imun la sudură de la Contrinex este acum disponibil în varianta de gabarit redus de M8. Aceşti senzori oferă o stabilitate mecanică remarcabilă şi sunt practic indestructibili. Întrucât sunt foarte uşor de curăţat şi operează la distanţe mari, aceşti senzori reprezintă soluţia ideală în sistemele de sudură, cum ar fi în industria automotive.

Contrinex a mărit sistematic gama senzorilor imuni la sudură fabricaţi în carcasă de INOX, care sunt acum disponibili în cele mai populare dimensiuni: M18, M12 şi noul M8 recomandabil acolo unde spaţiul este limitat. O caracteristică comună la toate dimensiunile este carcasa fabricată dintr-o singură bucată din oţel inoxidabil.

Senzor Contrinex fabricat integral din metal, senzori imuni la sudură, disponibili acum şi în mărimea M8, pentru economia de spaţiu.

Astfel, partea electronică este protejată atât de influenţa bucăţilor metalice sau piliturii şi rezistă la un câmp magnetic de până la 40 de millitesla. Orice declanşare falsă, datorată influenţelor externe, este astfel evitată încă de la început. Senzorul este încadrat în clasa 1 pentru oţel şi aluminiu, fiind uşor de curăţat chiar şi prin metode agresive. Distanţa mare de operare a senzorilor permite un spaţiu mare şi mai sigur până la orice piesă în mişcare, reducând astfel şi riscul de a fi distrus prin impact mecanic.
Alături de carcasa din INOX şi rezistenţa la sudură, senzorii sunt echipaţi şi cu ASIC de cali­tate ridicată fabricat de Contrinex. Acest lucru oferă avantajul unei garantări a distanţei de lucru, o compensare excelentă a temperaturii şi o durată de viaţă ridicată în special în zonele unde sunt schimbări de temperatură şi vibraţii. Instalarea este rapidă şi exactă, cu valori scăzute de toleranţă – operarea simplă este garantată cu sau fără IO-Link.
Datorită unei excepţionale robusteţi şi imunităţii la sudură, aceşti senzori fabricaţi integral din INOX, sunt în special potriviţi pentru roboţii indistriali de sudură. Sunt folosiţi cel mai des în industria automotive, unde reduc considerabil timpii morţi în producţie.

Contact

O’BOYLE SRL

Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu