Mici, puternice, negre – Micro cuple de putere WR-MPC3

by donpedro

Dispozitivele WR/MPC3 sunt versatile indiferent de aplicaţie: de semnal sau de alimentare la reţea. Având un pas de numai 3.0 mm, sistemele de prindere sunt extrem de compacte. În plus, acestea dispun de multe capabilităţi care, uzual, sunt cunoscute numai la interfeţele mai mari de putere.

Caracteristici:
• Capabilitate de curent de până la 5A
• Înaltă protecţie pe pin
• Construcţie Wire-to-Board şi Wire-to-Wire
• Codificare număr de poli diferiţi
• Capabilitate temperaturi înalte
• 1 rând sau 2 rânduri
• 2-24 pini

În plus faţă de conectori, sunt disponibili atât cleşti de mână cât şi cabluri de pre-fixare de 300 mm şi 150 mm. Acest lucru permite, în special în faza de dezvoltare, o instalare rapidă şi uşoară a cuplei.
Pentru fabricarea cablului, puteţi alege diverse variante la cerere:
• Forme diverse cu 100 contacte
• Role mici cu 1,000 pini
• Role standard cu 10,000 pini

Conectori “Low-Force” – Un element suplimentar al seriei MPC3

Atunci când există un număr mare pini, contactele standard implică o creştere a forţei de inserţie sau de extracţie. Acest lucru poate fi văzut atât în timpul dezvoltării atunci

când conectorul trebuie să fie cuplat frecvent, dar şi în producţia de serie în timpul lucrărilor de service în condiţii înghesuite de instalare.
Pentru astfel de aplicaţii, Würth Elektronik a dezvoltat un contact suplimentar datorită căruia forţele de inserţie şi extracţie sunt reduse, dar performanţele rămân neschimbate fiind asigurată şi fiabilitatea pe termen lung a sistemului. Materiile prime selectate asigură o presiune de contact constantă şi, prin urmare, operare în condiţii de siguranţă de-a lungul timpului.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu