Microchip lansează PIC32 Bluetooth® Starter Kit

by donpedro

Microchip anunţă noul kit PIC32 Bluetooth® Starter Kit. Kit-ul dispune de un microcontroler PIC32 (MCU), radio Bluetooth bazat pe HCI, LED-uri

multicolore Cree high-output, 3 LED-uri standard cu o singură culoare, un accelerometru analogic pe 3 axe, senzor de temperatură analogic și 5 push butoane pentru intrări definite de utilizator. În plus, kit-ul include pe placă PICkit™ (PKOB), circuit care elimină necesitatea unui depanator/programator extern; Conectivitate USB și GPIO pentru dezvoltarea rapidă a interfeţei Bluetooth Serial Port Profile (SPP), USB și aplicații de uz general. Starter Kit-ul include, de asemenea, o interfaţă plug-in pentru un CODEC audio (existent pe o placă fiică). Acesta este setat pentru a suporta audio Bluetooth într-o etapă ulterioară.
Starter Kit-ul Bluetooth include un microcontroler PIC32MX270F256D pentru procesarea principală care rulează la 83 DMIPS cu 256KB de memorie Flash şi 64KB memorie RAM, cu un bogat set de caracteristici care includ USB, I2S/SPI, detecţie capacitivă tactilă mTouch® şi un Parallel Master Port pe 8-biţi.
Starter Kit-ul Bluetooth este destinat aplicațiilor ieftine de pe piaţa de consum precum termostate Bluetooth și controlere wireless de jocuri. În piețele medicale și industriale, aplicaţiile includ dispozitive de măsurat cantitatea de glucoză din sânge, instrumente wireless de diagnosticare, receptoare GPS Bluetooth, adaptoare seriale Bluetooth și scanere de coduri de bare fără fir.
PIC32 Bluetooth Starter Kit suportă mediul de dezvoltare gratuit de la Microchip MPLAB® X Integrated Development Environment (IDE) și MPLAB Harmony Integrated Software Framework. În plus, este disponibil acum şi software-ul Quick Start Package (tot gratuit) care oferă un mediu de dezvoltare pentru aplicațiile Android™. De asemenea, kit-ul include software-ul gratuit SDK (Software Development Kit) cu aplicaţia sursă și codul binar pentru biblioteca Bluetooth SPP de la Microchip. Ambele sunt optimizate pentru microcontrolerul de pe placă PIC32 și sunt disponibile acum prin download gratuit în secţiunea Documentation & Software de la http://www.microchip.com/get/1AVL.
Preţul unui modul PIC32 Bluetooth Starter Kit (DM320018) este de $79.99 şi este disponibil acum.

Caracteristici cheie:
• Simplifică dezvoltarea de produse Bluetooth compatibile precum termostate, controlere wireless de jocuri, scanere de coduri de bare şi instrumente de diagnosticare.
• Integrează un microcontroler PIC32 cu LED-uri, senzori analogici, push-butoane definite de utilizator, USB și conectivitate I2S/SPI și detecţie capacitivă tactilă mTouch®.
• Suportă Quick Start Package și Software Development Kit pentru biblioteca Bluetooth SPP de la Microchip.

Microchip Technology
www.microchip.com/get/1AVL

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu