Future Electronics vine în ajutorul dezvoltatorilor de proiecte tactile cu uneltele de evaluare gratuite Cypress CapSense®

by donpedro

Future Electronics anunţă că pune la dispoziţie gratuit cel mai nou kit de eva­luare tactilă capacitivă de la Cypress Semiconductor pentru inginerii proiectanţi de pe

website-ul său ‘My Board Club’. Aplicaţi pentru kit-ul MBR3 accesând site-ul www.my-boardclub.com şi introduceţi codul Fast Track PRC46A.
Kit-ul de evaluare CY3280-MBR3 CapSense® MBR3 îi ajută pe ingineri să evalueze a treia generaţie a tehnologiei de detecţie capaci­tivă de la Cypress Semiconductor. El poate fi utilizat pentru a dezvolta proiecte de butoane de detecţie capacitivă (CapSense) şi pentru a implementa detecţie de proximitate. Dispozitivele CapSense MBR3 sunt configurabile la nivel de registre şi nu necesită dezvoltare de firmware din partea proiectantului sistemului. Dispozitivele şi kit-ul utilizează unealta software EZ-Click™ pentru configurarea caracteristicilor de detecţie capacitivă. Soluţia CapSense MBR3 suportă de asemenea tehnologia Cypress SmartSense™ Auto-tuning, ce reduce efortul de proiectare prin eliminarea reglării manuale. Kitul poate fi utilizat pentru a evalua simplu avantajele SmartSense Auto-tuning.
Kit-ul poate fi utilizat ca dispozitiv independent şi ca shield compatibil Arduino. El poate fi utilizat pentru a adăuga interfeţe tactile capacitive în proiecte Arduino. (exemple de proiecte sunt disponibile la www.cypress.com)

Future Electronics
www.FutureElectronics.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu