A fost lansat un nou catalog pentru componente pasive

by donpedro

Würth Elektronik eiSos a publicat noul catalog pentru componente pasive, ediţia 2014/2015, în care sunt prezentate o mulţime de produse noi şi extensii.

Inductoare de putere

Punctul culminant îl reprezintă cel mai mic inductor de putere din lume, fabricat

dintr-un aliaj de fier magnetic. Amprenta inductorului WE-MAPI este de 1,6 × 1,6 mm, cu o înălțime de numai un milimetru. Având curenți nominali de până la 1,9A, inductorul de putere ecranat magnetic permite o capacitate de curent mare și curenți de înaltă saturație de până la 4,9A în timp ce ocupă un spațiu minim și are zgomot mai mic. Pentru a satisface cererea tot mai mare de convertoare DC/DC de mare viteză și compacte cu puteri mari și de înaltă eficiență, sunt disponibile şi alte dimensiuni pentru WE-MAPI: 2506, 2508, 2510, 3010, 3012 și 3015.

Transfer wireless de putere

Familia de bobine de putere wireless (WE-WPCC) a fost extinsă cu trei bobine de recepţie, care, în compa­raţie cu bobinele anterioare, sunt fabri­cate pe folii flexibile

de ferită. Datorită acestei construcții inovatoare, grosimea bobinelor se reduce cu 50%, ceea ce face ca aceste bobine de recepţie să fie printre cele mai subțiri de pe piață. Sunt conforme cu standardul Qi și au o rezistență foarte scăzută în curent continuu și curent alternativ obţinând astfel maximul posibil de eficiență. Mai mult decât atât, în cooperare cu Texas Instruments, Würth Elektronik eiSos a dezvoltat un kit de proiectare pentru aplicații de putere wireless. Soluţia Plug & Play de 5W conformă Qi, reprezintă o placă de dezvoltare completă pentru integrarea rapidă și uşoară a puterii wireless în proiectarea de produse.

Inductoare de mod comun

Sunt prezentate două

serii noi de bobine de mod comun pentru aplicații universale precum bobine de filtrare în bandă largă pentru surse de putere, linii de date și de semnal:
Seria WE-UCF oferă suprimarea interferen­ţelor în bandă largă şi a fost proiectată să supor­te curenți de până la 10A. Filtrele de rețea cu bobină de mod comun bazat pe un nucleu nano-cristalin suprimă interferențele în alimentare. Seria de bobine WE-CMBNC de mod comun THT recent dezvoltată, oferă suprimare în bandă largă până la nivele joase de kHz, o proprietate deosebit de importantă în aplicații unde există curenţi mari de scurgere – admitanţa Y a unui condensator, de exemplu, poate în multe cazuri să fie redusă. Comparativ cu nucleele convenționale din materiale de ferită, miezurile nano-cristaline au permeabilitate de zece ori mai mare.

Inductoare de curenţi mari pentru convertoare DC/DC

Conductorii de curenţi mari necesită inductoare de stocare pentru curenții mari de saturație în topologiile buck şi boost.
Caracteristica specială pentru noua serie WE-HCF (2818) este rezistența DC cu 10% mai mică. Un compozit special de ferită în materialul miezului permite un comportament stabil în inductanță, ceea ce înseamnă că miezul se saturează mai târziu. Datorită unei permeabilități mai mari cu 35%, saturația bobinei se realizează mai greu, iar inductorul rămâne stabil pe un domeniu larg al curentului de operare. Curentul de saturație pentru această capsulă este cu aproximativ 10% mai mare decât cel al altor produse standard de pe piață.

Transformatoare Gate Drive

Pentru a comanda stratul secundar al MOSFET-urilor, convertoarele de putere sincrone necesită transformatoare Gate Drive (de comandă a porţii) cu izolare electrică. Construcția noii serii WE-GDTI într-o capsulă EP7 oferă izolaţie de bază pentru tensiunea de lucru de 250Vrms, conformă cu EN 61558-2-16. Acesta permite o tensiune de test de 2500Vcc aplicată între înfășurarea primară și cea secundară. Produsul μVs din această serie este cu 70% mai mare decât cel din seria precedentă – WE-GDT. Miezul EP7 acționează ca un ecran împotriva câmpurilor magnetice exterioare, reducând în același timp propriul câmp magnetic. Aceste transformatoare sunt livrate cu trei înfășurări și cu până la cinci raporturi diferite de înfășurare.

Bobine şoc de înaltă frecvenţă

Aplicațiile de înaltă frecvență necesită bobine cu un factor Q deosebit de ridicat. Seria de bobine cu aer (fără miez) SMD – WE-CAIR – oferă o frecvență auto rezonantă înaltă și un factor Q foarte mare, permiţând operarea într-o gamă de frecvență cu 50% mai mare decât cea a bobinelor RF anterioare. Curentul nominal este de trei ori mai mare. Seria de bobine WE-CAIR este ideală pentru adaptarea de impedanţă şi pentru utilizarea în circuitele analogice de condiţionare a semnalului de toate tipurile. Bobina cu aer are o dependență foarte mică faţă de temperatură, astfel că inductanța rămâne stabilă pe toată gama de operare.
Toate produsele sunt disponibile pe stoc. Mostrele se livrează gratuit, la cerere. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu