Chiar şi în carcase se poate găsi o tabletă – Hammond 1599

by donpedro

Unul din cele mai noi tipuri de carcase din portofoliul Hammond este tipul ergonomic, oval, perfect potrivit pentru diverse controlere industriale.

Carcasele de înaltă calitate din portofoliul producătorului Hammond din oferta noastră vă sunt probabil deja cunoscute.
De regulă au o formă clasică, dreptunghiulară, cu excepția carcaselor de mână din seria 1553 sau 1553T. De această dată, vă prezentăm un produs nou care arată destul de diferit de toate carcasele obișnuite. Este vorba de seria de carcase din plastic 1599 Tablet, special concepute pentru con­strucția diverselor panouri de comandă ce utilizează joystick-uri, ecrane tactile, tastatură tip membrană şi alte elemente de control. Carcasele sunt dezvoltate în vederea obținerii unei forme ergonomice, iar colţurile rotunjite asigură o apucare semnificativ mai confortabilă ce previne obosirea mâinilor utilizatorului.
Compania Hammond vă oferă câteva versiuni din care puteți alege unele mai mici (1599TABM), mai mari (1599TABL), gri deschis (RAL7035) sau negre, cu sau fără compartiment pentru baterii.
Cum v-am obișnuit, carcasele sunt furnizate cu șuruburi şi, la versiunile cu baterii, şi cu contacte pentru baterii 4 × AA şi două baterii 9V (puteți alege ce contacte să se utilizeze).

Avantaje / Caracteristici:

• Carcase ergonomice ovale destinate diverselor controlere
• Disponibile în 2 dimensiuni
• Protecție împotriva prafului – IP54
• Sunt disponibile şi versiuni cu compartiment pentru baterii (4 × AA sau 2 × 9V)
• Gri deschis (RAL 7035) sau negre
• Inhibitoare de flăcări ABS (UL94-V0)

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Hammond, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu