Silicon Labs simplifică accesoriile dispozitivelor iOS cu ajutorul cuprinzătorului kit de dezvoltare pe 32-biţi

by donpedro

Silicon Labs a lansat un nou kit de dezvoltare hardware şi firmware pe 32-biţi, destinat pentru a accelera proiectarea de accesorii bazate pe mediul de operare iOS

(iPod/ iPhone/ iPad (MFi)) şi pentru a-i ajuta pe producători să scurteze timpul de lansare pe piaţă a produselor lor.
Fiind construit cu ajutorul microcontrolerului SiM3U bazat pe tehnologia ARM® Cortex®-M3, kit-ul de dezvoltare MFI-SIM3U1XX-DK suportă protocoa­lele Lightning (tehnologie de ma­gis­trală şi power conector patentată de Apple Inc.) şi de stivă.
Noul kit de dezvoltare vizează o gamă largă de accesorii pentru dispozitivele iOS incluzând accesorii de divertisment, modemuri USB alimentate de dispozitiv, controlere de jocuri şi staţii de andocare.
Producătorii de accesorii iOS de astăzi migrează de la produsele lor bazate pe conectori cu 30-pini la standardul Lightning, care oferă conec­tare digitală avansată şi protocol de stivă reproiectat.
Silicon Labs a dezvoltat kit-ul MFI-SIM3U1XX-DK ca o soluţie la cheie pentru a ajuta inginerii proiectanţi să simplifice dezvoltarea de accesorii bazate pe tehnologia Lightning şi să grăbească apariţia lor pe piaţă îndeplinind cu uşurinţă, în acelaşi timp, cerinţele programului MFi.
Kit-ul de dezvoltare pe 32-biţi de la Silicon Labs oferă o soluţie cost eficientă şi cuprinzătoare pentru dezvoltatorii de accesorii. Kit-ul include tot ceea ce inginerii au nevoie pentru a începe imediat dezvoltarea de accesorii bazate pe tehnologia Lightning, inclusiv o placă de dezvoltare hardware, biblioteci firmware şi un exemplu de aplicaţie iOS App, care suportă mo­delul de comunicaţie Appcessory între dispozitivul iOS şi placa de dezvoltare. Prin simplificarea procesului de dezvoltare, noul kit pe 32-biţi permite deţinătorilor de licenţe MFi să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult – aplicaţia accesoriului în sine.
Kit-ul MFI-SIM3U1XX-DK permite dezvoltatorilor să reducă costurile, complexitatea şi consumul de putere al accesoriilor create pentru dispozitivele iOS. Microcontrolerul SiM3U dispune de periferice analogice complete, un touch controller integrat, un stabilizator de tensiune intern de 5V şi suport USB fără cristal care elimină necesitatea de oscilatoare cu cristale discrete şi reduce numărul de componente şi, implicit, spaţiul pe placă. Microcontrolerul SiM3U oferă un consum de putere extrem de redus cu deplină funcţionare analogică pentru o tensiune de numai 1.8V, un curent în modul activ cu 33% mai mic decât cel consumat de competitorii săi şi un consum de curent în modul sleep de 5-100x mai mic.

Kit-ul de dezvoltare MFI-SIM3U1XX-DK este disponibil la preţul de $149 (USD). Licenţele MFi pot fi comandate prin portalul Apple MFi Procurement. Pentru mai multe informaţii privind acest kit de dezvoltare, accesaţi site-ul www.silabs.com/mcu

Silicon Labs
www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu