Înfruntând furtuna. Sistemul Inductiv Dual Senzor F31K2

by donpedro

Senzorul inductiv dual F31K2 este cel mai nou produs pentru semnalizarea poziției valvelor pe actuatoarele cu valve și întregește portofoliul de “soluții deschise”. Sunt doar două elemente de bază în acest concept: senzorul robust cu grad mare de impermeabilitate și actuatorul. Dimensiunile de montare și distanța dintre găurile de prindere standardizate arată faptul că ambele componente pot fi montate simplu și direct pe actuator fără niciun accesoriu suplimentar, de unde și expresia “soluție deschisă”.

Pe orice vreme!

Senzorul F31K2 este ideal pentru aplicații cu “soluții deschise” în aer liber. Seria de senzori este concepută pentru aplicații afară, unde compromisurile nu intră în discuție. Materialele carcasei oferă un înalt grad de impermeabilitate, rezistență la temperatură și coroziune și protecție la razele UV. Cu un compartiment de conectare mare și un bloc de conectare final, chiar și cablurile cu diametru mare pot fi ușor folosite în locuri și poziții de montare dificile. F31K2 este proiectat pentru piețele internaționale. Pentru că exigențele standardelor din Europa, Asia și America pot varia semnificativ, se pune la dispoziție o gamă de carcase din materiale diferite (plastic robust de înalta calitate, metal).
Carcasele sunt disponibile cu diferite opțiuni de conectare prin presetupe sau tuburi filetate cu dimensiuni în sistem metric sau în inch și cu un cuplu foarte mare de strângere.

Senzorul dual F31K2 pe un actuator

Domeniul de temperatură de -40°C…+75°C, gradul de protecție IP66/67/69K care oferă un înalt nivel de impermeabilitate și rezistența pe termen lung acoperă majoritatea gamei de aplicații.
Destinația clară a acestor senzori sunt clienții care au aplicații în aer liber și cei cu instalații pe țărm și offshore. Conceptul de actuator Pepperl+Fuchs, dovedit fiabil de-a lungul multor ani, este de asemenea prezent în această serie de senzori. Până în prezent, niciun alt sistem de senzori pentru semnalizarea poziției valvei nu oferă o astfel de varietate de diametre și înălțimi ale axelor actuatoarelor fără accesorii de montare suplimentare. Un nou sistem de disc indicator a fost de asemenea dezvoltat pentru a permite o vizibilitatefoarte bună de departe. Acest sistem permite ca poziția valvei (închis/deschis) să fie monito­rizată în condiții de siguranță pe distanțe mai mari.

Utilizarea a doi senzori inductivi duali din seria F31K2 pentru semnalizarea pozițiilor valvelor pe actuatoare pneumatice

Inovarea constantă are ca rezultat faptul că tehnologia senzorilor inductivi se infiltrează în tot mai multe aplicații care au fost rezervate până acum doar contactelor mecanice și magnetice, deschizând calea pentru soluții industriale similare în viitor.

Dintr-o privire:

• Soluție cu senzor robustă, impermeabilă și durabilă
• Operare non-contact și deci fără uzură
• Soluție compactă cu compartiment de conectare
• Instalare fără acesorii mecanice de montaj suplimentare

info@ro.pepperl-fuchs.com
www.pepperl-fuchs.com

Pepperl+Fuchs SRL
Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, City Business Center, Clădirea A, Mezanin, Birou nr. 3, Timişoara

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu