Câştigaţi un kit de dezvoltare USB LPC de la Microchip!

by donpedro

Microchip oferă cititorilor revistei Electronica Azi şansa de a câştiga unul din cele două kit-uri de dezvoltare USB (#DM164127) cu număr redus de pini.

Kit-ul de dezvoltare USB vă oferă ocazia de a evalua simplu şi ieftin caracteristicile funcţionale ale microcontrolerelor USB cu 20-pini produse de Microchip – PIC18F14K50 şi PIC18F13K50. Acest kit “all-inclusive” conţine absolut tot ceea ce este necesar pentru a aduce proiectele voastre USB de la concept la prototip: hardware, software şi exemple de cod.
Creat pentru începători, kit-ul include un curs destinat auto-didacţilor care vor să dezvolte aplicaţii USB: “Getting Started with Microchip’s Low Pin Count USB Solutions”. Materialul conţine aplicaţii de laborator cu ajutorul cărora cursanţii vor dobândi cu uşurinţă cunoştinţe legate de adăugarea de conectivitate USB pentru sistemele embedded.
Kit-ul conţine o placă de dezvoltare USB cu număr redus de pini complet populată, o suprafaţă de prototipare, un card pentru depanare care include microcontrolerul PIC18F14K50 şi un CD în care veţi găsi ghidul utilizatorului, materiale de curs şi documentaţia produsului.

Pentru a avea şansa de a câştiga unul din cele două kit-uri de dezvoltare “Low Pin Count USB Dev kit” oferite de Microchip (preţul unui asemenea kit este de 39.95 USD), accesaţi acum pagina web:

www.microchip-comps.com/ea-lowpin

şi intro­duceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu