Modul Bluetooth F2M03GXA, 18dBm de gamă largă de la Free2Move

by donpedro

Free2Move lansează puternicul modul Bluetooth F2M03GXA. Acesta dispune de certificare Bluetooth 2.0+EDR şi prezintă excelente caracteristici de transmisie wireless pentru comunicaţii

de date şi voce. Dispozitivul este disponibil acum la distribuitorul de componente electronice Rutronik.
F2M03GXA conţine un amplificator de putere nou, care permite ajus­tarea puterii de transmisie până la 18.4dBm în timp ce sensibilita­tea receptorului ajunge până la -89dBm.
Reţele de tip Piconet şi Scatternet pot fi setate să dispună de până la 7 module slave, iar in­ter­faţa PCM permite până la trei canale simul­tane de voce.
Mai mult, modulul F2M03GXA este compatibil cu versiunea USB v2.0 şi dispune de interfeţe extinse pentru I/O digitale şi analogice.
Modulul standard este livrat cu firmware SPP, iar alte profile pot fi implementate la cerere. Datorită domeniului extins al temperaturii de operare (între +40°C şi 85°C), dispozitivul se potriveşte perfect pentru cele mai solicitante aplicaţii industriale. Datorită faptului că modulul F2M03GXA este complet compatibil la nivel de pini şi software cu versiunea mai veche şi dispune de omologare modulară completă, acesta poate deveni cu uşurinţă o soluţie wireless integrată într-un produs. Modulul F2M03GXA este certificat în conformitate cu normele CE, FCC şi IC.

Rutronik
www.rutronik.com/0311d8da.l

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu