Câştigaţi un Starter kit EFM32™ Zero Gecko (EFM32ZG-STK3200) de la Silicon Labs!

by donpedro

Abonaţi-vă la revista Electronica Azi în format tipărit şi aveţi şansa de a câştiga (prin tragere la sorţi) un starter kit EFM32 de la Silicon Labs.

EFM32™ Zero Gecko Starter Kit

Kit-ul EFM32ZG-STK3200 de la Silicon Labs reprezintă un excelent instrument de familiarizare cu microcontrolerele pe 32-biţi – EFM32™ Zero Gecko, cele mai eficiente energetic microcontrolere

din industrie construite pe nucleul ARM® Cortex®-M0+.
Bazat pe software-ul Simplicity Studio, starter kit-ul conţine senzori şi periferice cu ajutorul cărora se demonstrează câteva dintre multele capabilităţi ale microcontrolerelor şi poate servi de asemenea, ca punct de plecare pentru dezvoltarea de aplicaţii. Kit-ul EFM32ZG-STK3200 dispune pe placă de un depanator SEGGER J-Link şi un sistem avansat de monitorizare a energiei care vă permite să programaţi, depanaţi şi să monitorizaţi în timp real aplicaţia voastră fără să utilizaţi instrumente externe.

Pentru a putea participa la tragerea la sorţi în vederea câştigării unui starter kit EFM32 de la Silicon Labs, data limită de abonare la revista Electronica Azi în format tipărit este 25 Aprilie 2014.
Câştigătorul kit-ului de evaluare EFM32™ Zero Gecko Starter Kit va fi anunţat în revista din luna Mai a acestui an – “Electronica Azi nr. 4 (184).

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu