Primul cadru de dezvoltare de firmware embedded cu suport intern şi terţ, licenţiere şi resale

by donpedro

Microchip prezintă cel mai cuprinzător cadru de dezvoltare de firmware pentru microcontrolere pe 32 de biţi: MPLAB® Harmony. Acest cadrul este primul de acest

fel care integrează licenţiere, revânzare şi suport atât din partea Microchip, cât şi din partea unor terţi. La ora actuală Harmony include oferte de la terţi de la Express Logic, FreeRTOS, InterNiche, WITTENSTEIN High Integrity Systems şi wolfSSL, şi multe altele în curs de perfectare. Rezultatul este acela că dezvoltatorii pot simplifica mult procesul de dezvoltare de programe pentru MCU PIC32 prin reducerea defectelor uzuale de integrare, accelerând astfel timpul până la lansarea pe piaţă. Studiile arată că dezvoltarea de software este responsabilă pentru 60% din ciclul mediu de proiectare. În acelaşi timp, proiectanţii utilizează o varietate de software cu compatibilitate netestată şi surse multiple pentru achiziţie şi suport. Acest lucru cauzează o creştere a timpului de verificare şi depanare după care proiectul este finalizat, ceea ce poate costa de 10-30 de ori mai mult decât defectele ce pot fi găsite în faza de proiectare. Noul Microchip MPLAB Harmony reduce timpul de dezvoltare şi costurile oferind o sursă unică integrată şi flexibilă pentru programe Microchip interoperabile, testate şi depanate.
Suplimentar, Harmony oferă o arhitectură modulară ce permite integrarea eficientă a unor drivere multiple şi biblioteci, oferind un mediu independent de sistemul de operare în timp real (RTOS).

Microchip Technology
www.microchip.com/get/V2PJ

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu