Imprimante termice pentru chitanţe

by donpedro

Cea mai rapidă şi compactă imprimantă POS de pe piaţă

Seiko –Instruments introduce noua imprimantă termică pentru chitanţe din seria RP-E
În formă de cub cu dimensiunile de 129 x 129 x 129mm, această imprimantă este cea mai compactă de pe piaţă. Cele două versiuni de ieşire a hârtiei, frontală sau prin partea superioară permit utilizarea eficientă a spaţiului din jurul imprimantei cât şi accesul la capacul pentru schimbarea hârtiei şi butoanele de comandă.

Viteză mare de printare
Seria RP-E atinge cea mai mare viteză de tiparire de pe piaţă şi anume de 350mm/sec. Combinată cu tăietorul de hârtie cu o durată de viaţă de 2 milioane de tăieturi şi o rezistenţă la abraziune de 150km, imprimata RP-E este lider global în clasa sa din punct de vedere al fiabilităţii.

Bară de LED-uri şi Buzzer
Bara de led-uri foarte uşor vizibilă de la distanţă şi din diverse unghiuri precum şi buzzer-ul semnalează starea imprimantei prin diverse culori respectiv sunete.
Funcţia antiblocare hârtie permite ca lama tăietorului de hârtie să revină în poziţia de repaus, automat atunci când este deschis capacul în urma unei erori în cursul operaţiunii de tăiere a hârtiei. Pe lângă interfeţele standard USB şi serială va fi disponibilă şi versiunea cu Ethernet.
Imprimantele sunt prezentate în două variante de culori: alb şi negru.

Cu o îndelungată experienţă de lider pe piaţa imprimantelor termice compacte, Seiko Instruments recomandă acest model de imprimantă pentru o varitate de aplicaţii cum ar fi restaurante, magazine, eliberare tichete în spitale sau librării.

Roccas ICCP distribuitor Seiko Instruments GmbH pentru România
Şos. Pantelimon 10-12, Et. 6, Sector 2, Bucureşti
Tel.: + 40 (0) 21 252.89.90;
Fax: + 40 (0) 21 252.77.47
roccas@roccas.ro;
www.roccas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu