DE9944 SDR Demonstrator – FDMA Digital Radio

by donpedro

CML Microcircuits a anunțat lansarea noului software de vârf, ce este definit ca radio demonstrator pentru Radio PMR FDMA digital/analogic (Personal Mobile Radio).

Orientat spre companiile care doresc o cale rapidă de a realiza aparate radio digitale, DE9944 este o platformă compactă pentru de­mon­strație Radio PMR FDMA digital/analogic, în bandă îngustă. Acest sistem oferă cea mai rapidă cale de a trece de la evaluare la producția unui mic și foarte integrat Radio PMR FDMA digital.
Placa poate fi folosită pentru a demonstra funcționarea în banda de bază ca transceiver RF complet încorporând un receptor cu conversie directă și transmițător cu modulare VCO 2- point. DE9944 are tastatură, afișaj, microfon și difuzor și astfel poate fi utilizat pentru a demonstra operarea peer-to-peer într-o configurație de sine stătătoare.
Caracteristica DE9944 este încorporarea ambelor tipuri de operare, PMR digital și PMR analog. În modul de lucru digital placa este conformă cu ETSI dPMR TS 102 658, iar în modul analogic sunt acceptate standarde moștenite TIA-603-D/EN 300 086.
Placa este bazată pe procesorul CMX7141 FDMA PMR și încorporează CMX618 RALCWI Vocoder, CMX7262 TWELP Professional Radio Vocoder și CMX994 Direct Conversion Receiver.

CML Microcircuits
www.cmlmicro.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu